Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Σάκης θα πάρει μια παράτολμη απόφαση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 8/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Σάκης θα πάρει μια παράτολμη απόφαση

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (8/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα (δείτε εδώ την τηλεθέαση έχει κάνει), μιας και Ο Χρήστος βλέπει επανειλημμένα στο όνειρό του ότι πνίγει την Άννα στην θάλασσα.

Τι θα δούμε σήμερα (8/3) στη «Σκοτεινή Θάλασσα»

Ο Χρήστος βλέπει επανειλημμένα στο όνειρό του ότι πνίγει την Άννα στην θάλασσα. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καταπιεσμένη μνήμη και πείθεται ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Η Σμαρώ προσπαθεί να στριμώξει τη δημοσιογράφο Τάνια για το θέμα των διαρροών, αλλά μπερδεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

Ο Γεράσιμος τη θέτει σε διαθεσιμότητα μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η Ξένια, αναστατωμένη λόγω της έκρηξης στις αποθήκες, ζητά τη βοήθεια του Θεμιστοκλή αλλά και την εσπευσμένη επιστροφή του Ηρακλή στην εταιρεία. Τέλος, ο Σάκης, στον απόηχο της αναστάτωσης που προκάλεσε η έκρηξη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Άννας

Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι η νέα σειρά του Mega που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές και έχει αγκαλιαστεί από όλους! Η «Σκοτεινή θάλασσα» των 30 επεισοδίων είναι η ελληνοποιημένη εκδοχή του ισπανικού κοινωνικού δραματικού ψυχολογικού θρίλερ «Presunto Culpable», 13 επεισοδίων και είναι πολλά υποσχόμενη.

Ήδη έχουν προβληθεί τα 8 επεισόδια, στα οποία ακόμα δεν έχουμε μάθει το παραμικρό! Ζει η Άννα; Αν όχι, ποιος την σκότωσε! Ήταν έγκυος; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντηθούν στην συνέχεια!

Στο επίκεντρο της σειράς που σκηνοθετεί ο διακεκριμένος Γρηγόρης Καραντινάκης υπάρχει μια τραγωδία χωρίς ένοχο και ένας δυναμικός άντρας που μη μπορώντας να ξεφύγει από σκιές του παρελθόντος του από συγκυρία στέκεται για να το αντιμετωπίσει και να «αποβάλλει τη ρετσινιά από πάνω του, την ατεκμηρίωτη κατηγορία που τον στοιχειώνει», εξηγεί ο Σπύρος Κρίμπαλης, που συνυπογράφει το σενάριο με τους Ζαχαρία Μαυροειδή και τον Κωστή Σαμαρά.

Οι δημιουργοί κράτησαν την βασική ιδέα και «έχτισαν» μια πλοκή με ελληνικά χαρακτηριστικά. Στην ισπανική πρωτότυπη εκδοχή όλη η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ψαροχώρι στη χώρα των Βάσκων.

Στην «Σκοτεινή θάλασσα» πρωταγωνιστεί το Μεσολόγγι, επιλογή του σκηνοθέτη, ένας τόπος έντονα ενεργειακός και εξόχως ατμοσφαιρικός.

Μεσολογγίτης ο Χρήστος Δελλής, ο ήρωας της σειράς του Mega, έχει χαρακτηριστικά Α male είναι χημικός με διεθνή καριέρα, ζει στο εξωτερικό και για άλλους λόγους πέραν των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, επιστρέφει στη γενέθλια γη με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του.

Ανάστατο το Μεσολόγγι από την επανεμφάνιση του Δελλή- η οικογένεια του έχει περίοπτη θέση στην τοπική κοινωνία- διότι θεωρείται υπεύθυνος για την εξαφάνιση της συντρόφου του, Άννας, πριν από δύο χρόνια.

Τότε είχε προκληθεί σούσουρο, θεωρήθηκε ύποπτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση, του κόλλησαν τη στάμπα του «ένοχου», κι εκείνος μη αντέχοντας άλλο, περίπου έριξε μαύρη πέτρα πίσω του υποθέτοντας ότι με τον καιρό η υπόθεση θα ξεχαστεί.

Διαπιστώνει όμως ότι παραμένει ανοιχτή αλλά και οι μνήμες στην οικογένεια και την κοινωνία νωπές. Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του.

Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Αρχικά να τονίσουμε πως δεν σημαίνει επειδή στην ισπανική σειρά είχε αυτό το φινάλε θα έχουμε το ίδιο και στην ελληνική εκδοχή του! Πάντως μέχρι στιγμής όλα είναι ίδια και στις δύο χώρες!

Τι συμβαίνει στην ισπανική σειρά; Όποιος βλέπει την "Σκοτεινή θάλασσα" θα καταλάβει πως η αδελφή της Άννας, η Ροδιά είναι "τσιμπημένη" με τον Χρήστο! Στην ισπανική σειρά λοιπόν... διαβάστε περισσότερα εδώ