Masterchef 6: «Πόσο ηλίθια, πες μου πόσο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελισάβετ

«Συνέχεια φώναζα για βοήθεια και όλοι με κοίταζαν! Δεν ερχόταν κανένας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Πόσο ηλίθια, πες μου πόσο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελισάβετ

Στην αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας προχώρησαν απόψε 10/3 στο Masterchef 6 οι κριτές και τελική οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν την ασυλία, κάτι που προκάλεσε εντάσεις στην Μπλε και ειδικά μεταξύ του Μάριου και του Δημήτρη.

Τα κλάματα της Ελισάβετ μετά την ήττα τους στην δοκιμασία του Masterchef 6

«Ήταν τέσσερις πάγκοι από την μία πλευρά και άλλοι τέσσερις πάγκοι από την άλλη και ο μόνος πάγκος που ήμουν μόνη μου ήμουν εγώ. Φώναζα για βοήθεια! Συνέχεια φώναζα για βοήθεια και όλοι με κοίταζαν. Δεν ερχόταν κανένας.

«Σήμερα λένε όλοι πως «όχι, η Ελισάβετ ήθελε να είναι μόνη της»! Σαφώς και δεν ήθελα να είμαι μόνη μου. Εννοείται αυτό. Δεν νομίζω πως κανένας θέλει να είναι μόνος του. Κάποιες φορές σκέφτηκα μήπως το έκαναν και σκόπιμα. Δηλαδή περνάει και αυτό από το μυαλό μου. Πόσο ηλίθια, πες μου πόσο… Πόσο ηλίθια είμαι! Γιατί να ακούω συνέχεια την καρδιά μου! Πες μου πόσο! Γιατί ακόμα δεν έχω μάθει; Γιατί; Γιατί; Γιατί να ακούω πάντα την καρδιά μου, μπορείτε να μου πείτε;», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Ελισάβετ.

Κατερίνα Λένη: «Οι παίκτες έχουν πάει δασκαλεμένοι και κρύβουν το πρόσωπό τους...»

Η Κατερίνα Λένη, στη 9/3 εκπομπή του Super Κατερίνα σχολίασε όπως κάθε φορά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στο MasterChef 6, ενώ μάλιστα πήρε θέση ανοιχτά σχετικά με την συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη, που έχει εξοργίσει το τηλεοπτικό - και όχι - μόνο κοινό.

«Δεν πιστεύω μόνο αυτά που βλέπω. Δεν θέλω με τίποτα να τον δικαιολογήσω. Πιστεύω ότι στο σπίτι γίνονται πολλά, δεν μπορώ να τον έχω για τόσο παράλογο (τον Μπόμπαινα) και να ωρύεται συνεχώς στις κάμερες γιατί θυμάμαι και τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη και θεωρώ ότι φέτος οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν πάει τόσο δασκαλεμένοι που κρύβονται και βγάζουν ένα ωραίο και γλυκό πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.