Σασμός: Κονταροχτυπήθηκαν για το νέο ρόλο - Απίστευτο περιστατικό με δύο ηθοποιούς

Ποια θα δούμε στα νέα επεισόδια στα Γιάννενα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Κονταροχτυπήθηκαν για το νέο ρόλο - Απίστευτο περιστατικό με δύο ηθοποιούς

Οι εξελίξεις στη σειρά του alpha, Σασμός δεν έχουν τελειωμό και δυστυχώς για τους πρωταγωνιστές τον τελευταίο καιρό είναι ως επί το πλείστον είναι δυσάρεστες. Ειδικά για την πρωταγωνίστρια Μαρίνα τα χαρμόσυνα νέα δε βλέπουμε να έρχονται.

Στα Γιάννενα μετακομίζει η πονεμένη μητέρα με σκοπό να σταθεί στο πλάι της Αργυρούς και φυσικά η είδηση αυτή προκάλεσε τεράστια ένταση στον αγαπημένη της Αντώνη. Οι σκηνοθέτες ωστόσο θέλοντας να κάνουν λίγο πιο γλυκεία την παραμονή της Μαρίνας στα Γιάννενα, φρόντισαν να βρει εκεί μια καλή φίλη, που θα της συμπαρασταθεί.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πάρει το νέο ρόλο η Ντίνα Μιχαηλίδου, ωστόσο λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας έγινε άμεσα η αντικατάσταση της από την Γιάννα Ζιάννη.

Η αντικαταστάτρια της Ντίνας Μιχαηλίδου από την Γιάννα Ζιάννη στα νέα επεισόδια του Σασμού

Σασμός νέες ηθοποιοί

Λίγα λόγια για τη Γιάννα Ζιάννη

Η ηθοποιός Γιάννα Ζιάννη ασχολείται αρκετά χρόνια με το θέατρο. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Τάσο Αλατζά και έχουν δυο παιδιά. «Η μητρότητα με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Με έχει κάνει πιο ώριμο άνθρωπο, με μεγαλύτερη κατανόηση και τρυφερότητα», δήλωσε στο super tv και συνέχισε για τον άντρα της. «Με τον άντρα μου είχαμε μια μακροχρόνια σχέση και αποφασίσαμε κάποια στιγμή ότι θέλουμε να κάνουμε και παιδιά».

Έχει παίξει σε πολλές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως "Safe sex: Αμάρτησα για το παιδί μου... (2006)", "Safe sex : Μπίλι Γκράντε (2006)", "Εντιμότατοι κερατάδες : Ο καταπιεσμένος κερατάς (2007)", "Ευτυχισμένοι μαζί (2007)", "L.A.P.D. (2008)", "Κλινική περίπτωση (2011)", "Με λένε Βαγγέλη (2011)", και "Κάτω Παρτάλι (2014)" στην οποία υποδύεται την «Παναγιώταινα».Η Γιάννα Ζιάννη είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Τάσο Αλατζά και έχουν δυο παιδιά.