Ποιος να το περίμενε: Άσχημες εξελίξεις για την Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ποιος να το περίμενε:  Άσχημες εξελίξεις για την Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Είναι ήδη μια εβδομάδα εκτός αέρα ΣΚΑΙ κι όλα δείχνουν πως θα είναι εκτός κι αυτήν! Η Ιωάννα Μαλέσκου λόγω του πολέμου στην Ουκρανία έχει παραχωρήσει την ώρα της σε ενημερωτικό πρόγραμμα και για 14 μέρες δεν θα πατήσει το πόδι της στο στούντιο του Φαλήρου αλλά δεν είναι αυτό το κακό στην όλη υπόθεση.

Οι αποφάσεις του ΣΚΑΙ

Γνωρίζουμε όλοι πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν και ο καλύτερος για εκείνη. Πολλές εντάσεις και τσακωμοί τόσο με απέναντι παρουσιάστριες (δες εδώ τον καυγά της με την Κατερίνα Καινούργιου) όσο και με καλεσμένους της (δες εδώ τι είχε συμβεί), χαμηλά νούμερα τηλεθέασης... τι άλλο να θέλει κανείς; Το μόνο όμορφο που της συνέβη δεν αφορούσε τα επαγγελματικά αλλά τα προσωπικά αφού βρήκε τον έρωτα της ζωής της (δες φωτογραφίες του εδώ).

Η επικαιρότητα έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την ψυχαγωγία, με το OPEN να έχει προκαλέσει… πονοκέφαλο στους αντιπάλους του, χάρη στη δυναμική των τελευταίως ημερών και την αξιοπρεπέστατη κάλυψη των δραματικών γεγονότων του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας που του χάρισε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αποτέλεσμα αυτού... ο ΣΚΑΙ θέλει να εντάξει στην συγκεκριμένη ζώνη ενημέρωση καθώς φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό προτιμά τη συγκεκριμένη θεματολογία σε σχέση με το light περιεχόμενο του «Love It».. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μένει χώρος για την Ιωάννα πουθενά αφού οι ιθύνοντες δεν σκέφτονται να την εντάξουν σε κάποια άλλη ζώνη, όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής...

Βέβαια, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να ανησυχεί, καθώς δεν έχει ξεμείνει από προτάσεις…Δέχεται στενό μαρκάρισμα από συγκεκριμένο κανάλι (δες εδώ ποιο) κι αν δοθούν τα χέρια μιλάμε σίγουρα για μια μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο...