The 2night Show: Ο Τριαντάφυλλος ο αποψινός 14/3 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Ο Τριαντάφυλλος ο αποψινός 14/3 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά τον Θάνο Καλλίρη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε 14/3 στις 24:00 στο The 2night show δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 14/3 καλεσμένοι στο The 2night show

Στο πλατό αρχικά εισβάλλει ο Τριαντάφυλλος. Σε μια εκπομπή που… «είναι όλα καταγεγραμμένα», ο αγαπημένος Ντάφι μιλάει για τα πάντα. Με ποιους τραγουδιστές και παρουσιαστές είχε παρεξηγηθεί στο παρελθόν και πώς είναι η σχέση τους σήμερα; Γιατί μπήκε στο «Survivor»;

Με ποιον συμπαίκτη του δεν θέλει να έχει επαφές; Τι έκανε, όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, και δεν άρεσε στη γυναίκα του; Πώς είναι η σχέση του με τον μονάκριβο γιο του και πώς θυμάται τα δικά του εφηβικά χρόνια που ήταν δύσκολα, καθώς έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 15 ετών; Τέλος, ο αγαπημένος Τριαντάφυλλος τραγουδάει το καινούργιο του τραγούδι, αλλά και τις μεγάλες του επιτυχίες, live στο στούντιο της εκπομπής!

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. H ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για την εμπειρία της στη σκηνοθεσία και για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Επίσης, θυμάται το γεγονός που την έφερε πιο κοντά με τον άντρα της ζωής της, τον Φάνη Μουρατίδη, και εξηγεί για ποιο λόγο υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά. Θα σκηνοθετούσε ποτέ τον Φάνη;

Ποιος κάνει «κουμάντο» στο σπίτι; Γιατί αγαπάει την πεθερά της και πώς είναι να μεγαλώνει τους δύο έφηβους γιους της; Στη συνέχεια, μιλάει για τον ρόλο της στην ταινία «Ταξίδι στ’ αστέρια» και φυσικά περνάει από τον μικρό Σπύρο Ντούγια που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία!

Οι αποψινοί 14/3 καλεσμένοι στο The 2night show

''Λύγισε'' στον αέρα του The 2night show η Νάνσυ Νικολαΐδου - «Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά..»

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show ήταν η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία έκανε σπαρακτικές δηλώσεις για την άτυχη εμπειρία που είχε από πυρκαγιά. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν ένα από τα πολλά θύματα της φωτιάς που ξέσπασε το καλοκαίρι του 21 στην Πάρνηθα. Δυστυχώς εκείνη και η οικογένεια της είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται!

Με βαθιά συγκίνηση εξομολογήθηκε η Νάνσυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις τραγικές εμπειρίες που έχει να θυμάται καθώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της και αυτή τη στιγμή μιλάει στην κάμερα για να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία, πως τα θύματα της φωτιάς βρίσκονται οριακά στο δρόμο.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου».

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

«Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά και τον σύζυγο μου. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει έναν τέτοιο πόνο, το καταλαβαίνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς δυστυχώς. Λες, πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει έτσι από την μια στιγμή στην άλλη… Είναι από τα πράγματα που δεν περιμένεις να σου συμβούν, από τα απίστευτα που σου συμβαίνουν και θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Δεν θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε ποτέ, απλώς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την ιδέα.

Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ άδικο δυστυχώς και ξεκινάς από την αρχή. Μηδενίζουν τα κοντέρ» πρόσθεσε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είναι ένας μικρός θάνατος για την ακρίβεια, για τους γονείς μου σίγουρα».