Night Out: Σούσουρο με την ανακοίνωση για την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ποια θα είναι η επόμενη καλεσμένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Night Out: Σούσουρο με την ανακοίνωση για την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 23:40 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους της Αθήνας και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Η 17/3 καλεσμένη του Night Out και του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται μετά την Σμαράγδα Καρύδη, την αγαπημένη παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγό και ηθοποιό, Κατερίνα Ζαρίφη. Η πρώτη συνάντηση γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής, εκεί όπου η καλεσμένη θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της απολαυστικής «ανάκρισης».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη ανακαλύπτει τις τεχνικές του pole dancing! Πώς θα τα πάει στις πρώτες χορευτικές της φιγούρες; Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με το «θάρρος ή αλήθεια», ενώ η τηλεφωνική φάρσα στη Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι ξεκαρδιστική.

Η βραδιά κλείνει στο «Night Out Restaurant», με μια ειλικρινή κουβέντα ανάμεσα στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλους και για όλα.

Η τηλεθέαση του Night Out στην πρεμιέρα

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Mαρτίου, στις 23:40, στο MEGA με πρώτη καλεσμένη την Σμαράγδα Καρύδη και πριν λίγο βγήκε η τηλεθέαση.

Όλα ξεκινούν στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, στο οποίο η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια πέρασε από «ανάκριση» και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Η καλεσμένη έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και έκανε μια απολαυστική τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη. Επίσης, ένα αγαπημένο της πρόσωπο εμφανίστηκε απροειδοποίητα και την ξάφνιασε ευχάριστα.

Στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμα έκπληξη περίμενε την Σμαράγδα Καρύδη, αφού άρμεξε μια κατσίκα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια αφιλτράριστη συζήτηση ανάμεσα στην ίδια και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τον γενικό πίνακα της τηλεθέασης, το Night Out σημείωσε 7,7% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 9,2.

Late Night

  • ANT1: Ενώπιος Ενωπίω 11,9
  • MEGA: Πόλεμος στην Ουκρανία 4,1
  • MEGA: Night out 7.7
  • ALPHA: Πρωταγωνιστές 7,1

Τα τέταρτα

  • 9.2
  • 7.3
  • 6.6
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Θεοχάρης Ιωαννίδης λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά του - Η απίστευτη ομοιότητα