Ήλιος: Άσχημη συνάντηση για την Αλίκη! Αντιμέτωπη με την...

Οι σημερινές 16/3 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος: Άσχημη συνάντηση για την Αλίκη! Αντιμέτωπη με την...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Ήλιος. Η Αλίκη θα έρθει αντιμέτωπη με την μητέρα της Αζίζα. Βέβαια, τα πράγματα δεν θα πάει όπως τα θέλει και θα έρθουν μεγάλες ανατροπές. Όπως ανατροπές είχαμε και με την τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος

Οι επαφές της Λήδας με τον Κωνσταντίνο έχουν ανησυχήσει πολύ τον Αντώνη, ο οποίος αποφασίζει να παρέμβει για να μη χάσει τη Λήδα...

Ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει αυτό που πιστεύει ότι θα ήθελε η Σοφία... Η Αθηνά μαλακώνει απέναντι στον Μάνο και προσπαθεί να αλλάξει στάση απέναντί του...

Η Αλίκη, με τη βοήθεια του Παύλου και χωρίς να λάβει υπόψη της τις αντιρρήσεις της Εύας, παίρνει μια γενναία απόφαση και κανονίζει συνάντηση της Αζίζα με τη μητέρα της. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα περιμένει.

Νέα ώρα για τον Ήλιο

Τι θα δούμε αύριο, Πέμπτη 17/3 στο επεισόδιο 84.

Η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η Μυρσίνη πιέζει το Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη ή θα πει την αλήθεια. Ο Ζάχος συναντά το μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει.

Η Κορίνα μπερδεμένη με όσα γίνονται συγκρούεται με τον Μελέτη ενώ ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει. Η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιο της και να μάθει τι κρύβει ο Μελέτης όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ντούνιας ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο.