Ήλιος: Η μοιραία σύγκρουση του Παύλου με την Αλίκη

Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε 17/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η μοιραία σύγκρουση του Παύλου με την Αλίκη

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα, οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως στην καθημερινή σειρά Ήλιος, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν σημειώνει καλά νούμερα τηλεθέασης. Νέοι ηθοποιοί εισέβαλαν πρόσφατα στη σειρά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων και δημιουργώντας νέες καταστάσεις.

Όσα θα δούμε σήμερα, 17 Μαρτίου στον Ήλιο

Η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη της Λεϊλά, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αζίζα. Ο Παύλος υπερασπίζεται τη Λεϊλά και συγκρούεται έντονα με την Αλίκη.

Ο Μιχάλης συναντιέται κρυφά με τη Νέλλη και η Λένα ζητάει κάτι από το Μιχάλη που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Η Μυρτώ στήνει μια παγίδα στον Ιάσωνα και η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το κλίμα ανάμεσα στη Λήδα και τον Αντώνη είναι φορτισμένο, ενώ ο Κωνσταντίνος αποφεύγει να τη δει. Η σχέση της Αθηνάς και του Αχιλλέα με τον Μάνο δείχνει να εξομαλύνεται, ενώ ο Χρήστος περνάει δύσκολες ώρες δίπλα στη Σοφία.

Ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη στον Ήλιο

Και στον Ήλιο, βλέπουμε να έρχονται νέες εξελίξεις και να κορυφώνεται η αγωνία, ιδιαίτερα με την έλευση νέων προσώπων στη σειρά του Αντ1. Ένα από αυτά και ο πολύ ταλαντούχος, Γιώργος Μιχαλάκης. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Κωνσταντίνο.

Οικογενειακή υπόθεση πλέον οι σειρές του Αντ1 για την Δανάη Μιχαλάκη, καθώς ο πατέρας της, "εισέβαλε" στη σειρά και είδαμε τα πρώτα πλάνα του την Πέμπτη 4/3.

Ο Κωνσταντίνος, όταν ήταν ακόμη νεαρός φιλόλογος, έζησε έναν έρωτα απ’ αυτούς που διάβαζε στα βιβλία. Η ιστορία του έμεινε κρυφή απ’ όλους, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά του η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο

Τα πρώτα πλάνα του ηθοποιού είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 4/3. Ο Γιώργος Μιχαλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας με την τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή το 2007 στα «Χρυσά κορίτσια».

Ο Γιώργος Μιχαλάκης στον Ήλιο