"Έσκασε" ανακοίνωση για τους Ράδιο Αρβύλα - Τι συνέβη

Όσα θα δούμε απόψε 18/3 στο Βινύλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 20:00, το μεγάλο αφιέρωμα της εκπομπής «VINYΛΙΟ» στη δεκαετία του ’90 ολοκληρώνεται με το Γ’ και τελευταίο μέρος του ενώ έχει αποκαλυφθεί και πότε θα είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, θα παρουσιάσουν τις τάσεις στη μόδα, τις σημαντικές προσωπικότητες, τα μουσικά γεγονότα, τα supermodel, τα gadget, τα lifestyle περιοδικά, τα παιχνίδια, αλλά και τα αθλητικά γεγονότα εκείνης της περιόδου.

H δεκαετία του ’90 στα… καλύτερά της στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, αυτή την Παρασκευή στις 20:00, μέσα από το Γ’ και τελευταίο μέρος ενός απολαυστικού flashback!

Τι θα δούμε απόψε 18/3 στο Βινύλιο

«Ρε παιδιά πραγματικά τι ζούμε;» - Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

Με ένα σημαντικό μήνυμα έκλεισε τη 10/3 του εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα αναρωτήθηκε για τον κόσμο που ζούμε, καθώς όποτε ανοίγουμε την τηλεόραση δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέρα από δολοφονίες, βιασμούς αλλά πλέον και πολέμους.

«Ρε παιδιά πραγματικά τι ζούμε; Ανοίγεις την τηλεόραση και λες ας δω καμία άλλη είδηση πέρα από τον πόλεμο, και βλέπεις δολοφονίες, δολοφονίες οικογενειών, δολοφονίες παιδιών, βιασμούς, πραγματικά τι ζούμε. Και άντε να εξηγήσεις στα παιδιά τι συμβαίνει».

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην κόρη του και τη νεράιδα του δοντιού και το πόσο χαρούμενη ήταν: «Αυτός είναι ο κόσμος και αυτή είναι η ζωή. Ή μάλλον αυτή θα έπρεπε να είναι η ζωή. Αλλά δυστυχώς η ζωή είναι αυτή που εμείς οι ενήλικες φτιάχνουμε και είναι όλα αυτά τα χάλια που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά», τόνισε ο παρουσιαστής που πριν μερικές αναφέρθηκε και στην ημέρα της γυναίκας.