Μόλις Χθες: Άφαντοι η Λήδα και το μωρό

Σε κατάσταση απόγνωσης ψάχνουν παντού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Άφαντοι η Λήδα και το μωρό

Με κομμένη την ανάσα και σήμερα, Παρασκευή 18/3 περιμένουμε τις εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του Μόλις Χθες. Όπως παρακολουθήσαμε ήδη, χαμός επικρατεί με τους ήρωες της σειράς καθώς βλέπουμε πως ο Ιάσονας, έχει ξανακυλήσει στο αλκοόλ με τη Δάφνη να απελπίζεται, ενώ την ίδια ώρα η Λήδα καιροφυλαχτεί και τελικά αρπάζει το μωρό και αφήνει τους πάντες έντρομους μιας και εξαφανίζεται μαζί του.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 18/3 στο Μόλις Χθες

Όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα αλλά είναι άφαντοι. Η Λουίζα συμμαχεί με την Έλενα ή έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ο Στάθης και η Βέρα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους με τη Βάσια να τους συμβουλεύει και να τους βοηθάει. Η Κέλλυ βλέπει τον Χρήστο που έχει πάει να δει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί την φροντίζει. Ο Δήμος, που θέλει να εκδικηθεί τον Μιχάλη για τον θάνατο του πατέρα του, πλησιάζει τη Μαρία και προσπαθεί να την δηλητηριάσει, αλλά η Μαρία έχει φύλακα άγγελο. Η Κέλλυ, γυρίζοντας στον Πόρο, αποφασίζει να κάνει μια στάση σ’ ένα σημείο που είχαν περάσει ένα ρομαντικό απόγευμα με τον Χρήστο. Όμως, η βόλτα αποδεικνύεται επικίνδυνη.

Ηθοποιός του Μόλις Χθες στη διαμαρτυρία για τον Πόλεμο στην Ουκρανία

Με αφορμή τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Σύνταγμα προκειμένου να δείξουν την αγανάκτηση αλλά και τη δική τους αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον ουκρανικό λαό.

Μάλιστα, το παρών έδωσαν και πολλοί επώνυμοι Έλληνες, μεταξύ αυτών, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιώργος Χρανιώτης και πολλοί άλλοι. Να τονίσουμε πως όλοι μαζί φώναζαν συνθήματα υπέρ της ειρήνης, προτάσσοντας ασφαλώς το θέμα των πρώτων θυμάτων του πολέμου και του άμαχου πληθυσμού. Η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν εκεί καθώς απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πόλεμος Ουκρανία - Απόστολος Τότσικας

Πόλεμος Ουκρανία  - Γιώργος Χρανιώτης

Πόλεμος Ουκρανία - Τόνια Σωτηροπούλου

Πόλεμος Ουκρανία - Κωστής Μαραβέγιας Πόλεμος Ουκρανία - Κωστής Μαραβέγιας Πόλεμος Ουκρανία Πόλεμος στην Ουκρανία