X-Factor Highlights 20/3: Ο ξάδερφος του Βασάλου,ο τεράστιος ενθουσιασμός του Μιχάλη και τα δάκρυα του Ρόκκου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor Highlights 20/3: Ο ξάδερφος του Βασάλου,ο τεράστιος ενθουσιασμός του Μιχάλη και τα δάκρυα του Ρόκκου

H πρώτη εβδομάδα για το X-Factor έκλεισε και οι εντυπώσεις από το κοινό ήταν οι καλύτερες, αυτό άλλωστε ήταν κάτι που φάνηκε από τα καλά νούμερα της πρεμιέρας. Το βράδυ της Κυριακής 20/3 είδαμε νέους διαγωνιζόμενους να διεκδικούν μια θέση στο show.

Φυσικά υπήρξαν επιτυχίες αλλά και πολύ ταλαντούχα νέα παιδιά, με δυνατή φωνή. Οι συγκινήσεις από τους κριτές λοιπόν δεν έλειψαν αλλά ούτε και οι εκπλήξεις, αφού ακούσαμε και τον ξάδερφο του Βασάλου σε ρόλο τραγουδιστή.

Τι είδαμε χθες (20/3) στο X-Factor

Η τραγουδίστρια που έκανε τον Στέλιο Ρόκκο να βουρκώσει

Η αυλαία άνοιξε και για ένα ακόμα μουσικό σόου, το X - Factor, το οποίο προβλήθηκε ξανά στις οθόνες μας την περασμένη Παρασκευή 18/3. Οι διαγωνιζόμενοι παλεύουν για μία θέση στα live, ενώ η αγωνία τους έχει φτάσει στα ύψη. Ανάμεσα τους, πολλά ταλαντούχα παιδιά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 20/3 ξεχώρισε και η Λίνα Αλατζίδου, η οποία κατάφερε να κάνει τον Στέλιο Ρόκκο να βουρκώσει. Η Λίνα είναι 24 ετών και αγαπά το λαϊκό τραγούδι, παρά το νεαρό νεαρό της ηλικίας της, καθώς έχει μυηθεί στην παράδοση του μπουζουκιού, όπως της δόξασαν οι παλιοί ρεμπέτες και οι μεγάλοι «βάρδοι» του πάλκου.

Για να κερδίσει μία θέση στο X Factor ερμήνευσε τη «Βοσπορίτισσα» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και κατάφερε να αποδώσει τον «λυγμό» στη φωνή της και να καθρεφτίσει συναισθήματα που άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες χορδές των coaches.

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφανώς φορτισμένος βούρκωσε με τη Λίνα και μόλις ολοκλήρωσε το act της και της είπε :«Τι μας έκανες; Μου έσκισες την ψυχή. Μου μύριζαν ποτάμια, βουνά, με ταξίδεψες πολύ. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες είναι πολύ σπουδαίο».

Και φυσικά η Λίνα πέρασε με τέσσερα «ναι» στα bootcamp.

Ο ξάδερφος του Κωνσταντίνου Βασάλου στο X-Factor

To “X Factor” ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega και αυτές τις ημέρες οι τηλεθεατές παρακολουθούν τις πρώτες auditions και μένουν άφωνοι με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των διαγωνιζόμενων.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 19/3, μεταξύ των υποψηφίων ήταν και ο 16χρονος Tik Toker Μίλτος που ερμήνευσε το κομμάτι “This Town”, και κατάφερε να εντυπωσιάσει και να περάσει στην επόμενη φάση, όμως η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Κυριακής για τον γνωστό συγγενή του.

Την Κυριακή 20/3, μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το δεύτερο επεισόδιο του “X Factor" και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια on air αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο Μίλτος είναι ξάδερφός του.

«Πάντως έχω και έναν ξάδερφο σε αυτό το επεισόδιο που είδαμε χθες. Το παιδάκι με το μακρύ μαλλί που ο Στέλιος Ρόκκος έκανε πλάκα πως θέλει να γνωρίσει στην κόρη του… Είναι ξάδερφός μου και είναι 16 χρονών ακόμα το παιδί. Είναι τρομερός! Δεν είναι πρώτος μου ξάδερφος, είναι τρίτος ή τέταρτος… είναι μακρινός», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ενθουσιασμός του Μιχάλη Κουϊνέλη με διαγωνιζόμενο

Στη σκηνή του X- Factor ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 20/3 ο Θάνος Λάμπρου προκειμένου να αποσπάσει τα πολυπόθητα ναι από τους κριτές.

Στο άκουσμα της χροιάς του διαγωνιζόμενου όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και κυρίως ο Μιχάλης Κουϊνέλης ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του! «Σοκ, σοκ» αναφώνησε με ενθουσιασμό ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor προς τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

«Θάνο ενθουσιαστήκαμε! Έχω χάσει εδώ πέρα τα μικρόφωνα, τα πάντα. Δεν θέλω να το κρύψω, ούτε θέλω να σε ταλαιπωρήσω, ούτε τίποτα… Με αυτό που είδα, αδελφέ μου, με έκανες να νιώσω πάρα πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ γενικότερα, να ξέρεις.

Δηλαδή αυτό που άκουσα ήταν όλο από παντού… Ανέβηκες, κατέβηκες, με πήρες, με σήκωσες τόσο ωραίο αυτό το πράγμα! Θα σου πω, αδελφέ, χωρίς να σε πρήξω ναι» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Μιχάλης Κουινέλης.

Όπως ήταν επόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής πέρασε με τέσσερα μεγάλα «ναι» στην επόμενη φάση του X Factor.