Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψε ο Γιάννης Σερβετάς μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Βρέθηκε ξανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψε ο Γιάννης Σερβετάς μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες ο Γιάννης Σερβετάς όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» λοιπόν δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του καλού του φίλου και συνεργάτη Βασίλη Δέλιου, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες ενώ φυσικά απουσίαζε και από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, ο Γιάννης Σερβετάς πλέον είναι καλά και έτσι έδωσε το παρών στην αποψινή 21/3 εκπομπή. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι όλες αυτές τις μέρες ο ίδιος συμμετείχε στην εκπομπή εικονικά μέσω ψηφιακών εφαρμογών.

Ποιο είναι το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1; Η αποκάλυψή τους

Μπορεί πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» να "έσφαξαν" για τα καλά με το γάντι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωστόσο πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».