Night Out: "Έσκασε" η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Αφορά το επεισόδιο της Πέμπτης 24/3

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Night Out:

Μετά την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία εντυπωσίασε με τα skills της στο pole dancing, σειρά έχει ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out, την Πέμπτη 24/3 στις 23:40, μέσα από την συχνότητα του Mega.

Ο Κώστας Τσουρός στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κώστα Τσουρό για μια αξέχαστη έξοδο. Ο Κώστας Τσουρός επιβιβάζεται στο λεωφορείο του «Night Out» και έρχεται αντιμέτωπος με μια απολαυστική «ανάκριση».

Στην πρώτη δοκιμασία της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός, με τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή σκύλων, προσπαθεί να ξεπεράσει τη φοβία του για τους σκύλους. Πώς θα αντιδράσει όταν δεχτεί «επίθεση» από έναν σκύλο; Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με «Θάρρος ή Αλήθεια» και μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Στο λεωφορείο της εκπομπής «εισβάλλει» και η κολλητή του καλεσμένου, Ντέμη Κανδηλιεράκη, για μια μοναδική έκπληξη. Ο Κώστας Τσουρός συναντά επίσης έναν πολύ καλό του φίλο, τον θεατρικό παραγωγό Πάνο Κατσαρίδη.

Σε μια από τις στάσεις της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός επισκέπτεται το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Μπέσσυ Αργυράκη, με την πρόκληση να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει μαζί της!

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο «Night Out Restaurant», με τον Κώστα Τσουρό σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Συντελεστές:

Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου

Executive Producer: Make it Productions

Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

«NIGHT OUT» ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 23:40

ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut

Η τηλεθέαση του Night Out στην πρεμιέρα του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Mαρτίου, στις 23:40, στο MEGA με πρώτη καλεσμένη την Σμαράγδα Καρύδη και πριν λίγο βγήκε η τηλεθέαση.

Όλα ξεκινούν στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, στο οποίο η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια πέρασε από «ανάκριση» και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Η καλεσμένη έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και έκανε μια απολαυστική τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη. Επίσης, ένα αγαπημένο της πρόσωπο εμφανίστηκε απροειδοποίητα και την ξάφνιασε ευχάριστα.

Στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμα έκπληξη περίμενε την Σμαράγδα Καρύδη, αφού άρμεξε μια κατσίκα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια αφιλτράριστη συζήτηση ανάμεσα στην ίδια και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τον γενικό πίνακα της τηλεθέασης, το Night Out σημείωσε 7,7% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 9,2.

Late Night

  • ANT1: Ενώπιος Ενωπίω 11,9
  • MEGA: Πόλεμος στην Ουκρανία 4,1
  • MEGA: Night out 7.7
  • ALPHA: Πρωταγωνιστές 7,1

Τα τέταρτα

  • 9.2
  • 7.3
  • 6.6