Η Τούρτα της Μαμάς: Η βαφτισιμιά της Ευανθίας σε talent show - Αναβρασμός επικρατεί στην οικογένεια με την ανακοίνωση της

Μην το χάσετε απόψε 24/3 στην Ερτ!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Τούρτα της Μαμάς: Η βαφτισιμιά της Ευανθίας σε talent show - Αναβρασμός επικρατεί στην οικογένεια με την ανακοίνωση της

Ο κακός χαμός και άφθονο γέλιο, περιμένει και σήμερα τους τηλεθεατές στην απίθανη κωμωδία της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της μαμάς»! Η σειρά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς εκτός από το ταλαντούχο καστ με τους δημοφιλής ηθοποιούς, θίγει και διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και υπάρχει ένα ταμπού γύρω από αυτά.

Το απολαυστικό επεισόδιο 24/3 στην Τούρτα της Μαμάς

Η μικρή Βούλα, η βαφτιστήρα της Ευανθίας, έχει έρθει από τη Θεσσαλονίκη για να βρει σπίτι στην Αθήνα για τις σπουδές της, αλλά φαίνεται να έχει αναστατώσει την οικογένεια Βασίλαινα.

Ο Τάσος, με τη γνωστή τσιγκουνιά του διαφωνεί με τις επιλογές που κάνει η Ευανθία στο τραπέζι που ετοιμάζει. Τότε, η Βούλα τούς αποκαλύπτει το τεράστιο μυστικό της, που θα ταράξει τα νερά. Θέλει να γίνει τραγουδίστρια και μάλιστα να πάει σε talent show.

Οι γονείς της έρχονται για το βραδινό τραπέζι και για να επιλέξουν μαζί σπίτι. Μόνο θετικοί δεν μοιάζουν στην ιδέα να πάει η κόρη τους σε ένα μουσικό σόου. Θα καταφέρει, τελικά, να τους το πει; Ή η επιθυμία της θα μείνει για πάντα κρυφή, όπως και οι κρυφές επιθυμίες της υπόλοιπης οικογένειας, που ξετυλίγονται μία-μία;

Ο συγγραφέας της «Η Τούρτα της Μαμάς» Δημήτρης Αποστόλου για #Metoo

Για την στήριξή του στο κίνημα #Metoo αλλά και για τους ηθοποιούς που βρίσκονται στο επίκεντρο, μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ αναφέρθηκε και στο σίριαλ της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» και το μέλλον του.

Όσον αφορά την πανδημία και το αν φοβάται τον νέο ιό, ο ίδιος είπε: «Πέρασα δύο φορές Covid19 και κάπνιζα», μια δήλωση που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να τον «μαλώνει».

Όσον αφορά το μέλλον της σειράς του ανέφερε πως: «Η επίσημη ενημέρωση της ΕΡΤ είναι ότι τελειώνουμε και στο μέλλον βλέπουμε», ενώ πρόσθεσε πως «Η ΕΡΤ μας έχει αφήσει τελείως ελεύθερους. Την ελευθερία που έζησα στην ΕΡΤ δεν την έχω ζήσει στα ιδιωτικά κανάλια. Διαβάζουν τα σενάρια και βλέπουν το επεισόδιο τέσσερις μέρες πριν προβληθεί. Δεν δέχθηκα ούτε μία μέρα “μην πείτε αυτό”». (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Δημήτρη Αποστόλου για το γκέι φιλί)

Ο διάσημος σεναριογράφος μίλησε και για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: «Τότε μιλάγαμε για το MeToo. Ήταν τελείως μεταφυσικό ότι κόπηκε η σειρά. Δεν έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Ήταν τόσα λάθη μαζεμένα».

Τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Αποστόλου υπογράμμισε ότι τον θεωρεί πραγματικό του φίλο, τον Κιμούλη ένα δύσκολο παιδί και πως με τον Ρήγα απλά χάθηκαν.

«Τον Παύλο Χαϊκάλη τον θεωρώ πραγματικά φίλο μου και στεναχωρήθηκα και με τον αδερφό του. Είναι αυθόρμητος, παρορμητικός άνθρωπος, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν κακός, μπορεί να το έχασε στην επόμενη μέρα. Για τα υπόλοιπα φαινόμενα, μη γελιόμαστε, τα ξέραμε όλοι. Μιλάμε για στρατούς. Αν ανοίξον στόματα θα βγουν τέρατα. Ο Κιμούλης είναι ένα δύσκολο παιδί, δεν μπορώ να σου πω ότι αυτά που ακοώ με ξαφνιάζουν. Είναι εκρηκτικός άνθρωπος, το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».

«Χαθήκαμε για λίγο με τον Αλέξανδρο Ρήγα, είχαμε και κάποια ενδοοικογενειακά. Βρεθήκαμε μετά από 5 χρόνια και ήταν σαν να είχαμε βρεθεί την προηγούμενη μέρα».