Ήλιος : Η Αθηνά δεν υποψιάζεται τίποτα για το Μάνο και η Λεϊλά δέχεται απειλές

Οι αποψινές 24/3 εξελίξεις της σειράς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος : Η Αθηνά δεν υποψιάζεται τίποτα για το Μάνο και η Λεϊλά δέχεται απειλές

Με αγωνία περιμένουμε τις εξελίξεις στη σειρά Ήλιος και σήμερα, Πέμπτη 24/3. Όπως έχουμε ήδη δει στην καθημερινή σειρά του Αντ1, η Αλίκη και η Λεϊλά με αφορμή την Αζίζα, έρχονται κοντά στην οριστική ρήξη μιας και δε συμφωνούν πουθενά με τον Παύλο να διαλέγει πλευρά ξεκάθαρα. Ποια όμως θα είναι η συνέχεια;

΄Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε 24/3 στον Ήλιο

Η Αθηνά δέχεται να πάνε όλοι μαζί μια εκδρομή με τον Μάνο και τη Βίβιαν, χωρίς να υποψιάζεται την αλήθεια για εκείνον. Η Λήδα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ανάγκη της να γνωρίσει καλύτερα τον Κωνσταντίνο και στην απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Αντώνη.

Η Ελένη αποφασίζει να δώσει ξανά μια ευκαιρία στον Ιάσωνα. Η Λεϊλά δέχεται απειλές απ’ τους διακινητές, ενώ η Ελπίδα μαθαίνει για την αληθινή της δράση. Ο Μάνος εκμεταλλεύεται ένα ατύχημα του Αχιλλέα προκειμένου να εκτελέσει το σκοτεινό του σχέδιο…

Πασίγνωστη ηθοποιός "εισβάλλει" στην σειρά του ΑΝΤ1 - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Η σειρά «Ήλιος» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτη να απασχολεί ιδιαίτερα τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως Πέμπτη μιας και η ώρα προβολής έχει αλλάξει.

Από την άλλη, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όσο προχωρούν τα επεισόδια συνεχίζονται οι εκπλήξεις αλλά και οι ανατροπές. Έτσι λοιπόν, από μέρα σε μέρα αναμένεται να δούμε την Μυρτώ Αλικάκη να "εισβάλλει" στην σειρά όπου θα την απολαύσουμε και πάλι στην μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος που θα υποδύεται είναι αυτός της συζύγου του Παύλου Σαρόγλου (Αντώνης Καρυστινός) ο οποίος είναι ένα πετυχημένος δικηγόρος.

Μυρτώ Αλικάκη στα γυρίσματα της σειράς «Ήλιος»