The Chase: Άφωνη η Μαρία Μπεκατώρου - Ποια παίκτρια την έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό

Συγκινήθηκε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Chase: Άφωνη η Μαρία Μπεκατώρου - Ποια παίκτρια την έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό

Σε αγαπημένο παιχνίδι των τηλεθεατώ έχει εξελιχθεί το «The Chase», ενώ η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου είναι μια πραγματική έμπνευση για τους παίκτες που αποφασίζουν να παίξουν στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα φαίνεται πως η παρουσιάστρια εμπνέει τους παίκτες να στραφούν προς τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Το ποιήμα αφιερωμένο στην Μαρια Μπεκατώρου

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/3 είδαμε μια από τις παίκτριες, λίγο πριν ξεκινήσει την καταδίωξη, να απαγγέλει ένα ωραίο ποίημα γραμμένο ειδικά από εκείνη για την εκπομπή και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Αποσβολωμένη η παρουσιάστρια άκουγε και κοιτούσε την παίκτρια με το στόμα ανοιχτό, ενώ μετά το τέλος της είπε, πως αποτελεί έμπνευση για του παίκτες που πάνε στο πλατό της. Η Μαρία Μπεκατώτου εμφανώς συγκινημένη της ευχαρίστησε και την καταχειροκρότησε.

«Συγγνώμη, έχετε για pet...» - Η επική ερώτηση της Μαρίας Μπεκατώρου σε παίκτη

Η Μαρία Μπεκατώρου όχι μόνο έκανε μεταγραφή στο μεγάλο κανάλι αλλά φαίνεται να απολαμβάνει όσα της επιφυλάσσει το παιχνίδι The Chase, που παρουσιάζει. Το κοινό έχει δείξει θετικό πρόσωπο στη νέα αυτή προσπάθεια της Μαρίας καθώς συχνά αποθεώνει παίκτες στο twitter.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/3 ένας νέος παίκτης έμελλε να κάνει την αγαπημένη παρουσιάστρια να γελάσει πολύ, με ερώτηση σχετικά με την ηλικία μιας οικιακής μύγας. Η συζήτηση που ακολούθησε και η απορία της Μπεκατώρου προκάλεσε γέλιο σε πολλούς!

«Συγγνώμη, έχετε για pet στο σπίτι μύγα;» ρώτησε με μία γλυκιά αφέλεια η παρουσιάστρια, προκαλώντας το γέλιο όλων.

The chase