Ήλιος: Ποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αχιλλέα;

Η συγκλονιστική συνέχεια σήμερα 30/3 στις 16:00

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος: Ποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αχιλλέα;

Θυελλώδης εξελίξεις και ανατροπές στην καθημερινή σειρά Ήλιος του Αντ1, καθώς εξακολουθούν και αγνοούνται Λεϊλά και η Αζίζα, με την Αλίκη να κατηγορεί ανοιχτά τον Παύλο πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση αυτή...Θα εμφανιστούν άραγε;

Μη χάσετε σήμερα 30/3 στον Ήλιο...

Επεισόδιο 126: Η Ελπίδα και ο Χρήστος προσπαθούν να βρουν τον υπαίτιο της απόπειρας δολοφονίας κατά του Αχιλλέα. Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην αδερφή της και στο καθήκον της. Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο δοκιμάζεται… Η Αλίκη προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Λεϊλά. Εκείνη, όμως, μαθαίνει κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της, όπως και τις ζωές της Αζίζα και της Αλίκης. Η Αλίκη και ο Παύλος κάνουν πλέον ανακωχή. Η Αθηνά, ανεξάρτητα με ό,τι της λένε, αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό της. Ένα σκοτεινό σχέδιο αρχίζει να αποκαλύπτεται…

Η πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη μιλά για την απώλεια που της στοίχησε

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! Η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας το βίντεο αφιέρωμα για την ζωή και την καριέρα που είχαν φτιάξει για εκείνη, είδε τις στιγμές που είχε ζήσει με τον Πάνο Νάτση και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της (δείτε εδώ τον ηθοποιό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο ίδιο σημείο).

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».

«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο…Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε επίσης: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».