Night Out: Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος;

Μη το χάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out: Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Πέμπτη 31/3 στο λεωφορείο της εκπομπής Night Out τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Η πρώτη πρόκληση που περιμένει τον αγαπημένο τραγουδιστή και συνθέτη είναι η καθιερωμένη «ανάκριση» με τις πιο… αδιάκριτες ερωτήσεις.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ο καλεσμένος στο επεισόδιο της Πέμπτης 31/3 στο Night Out

Οι επόμενες στάσεις του «Night Out» φέρνουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης απογειώνεται με ένα αεροσκάφος Cessna 172 για μια πτήση με ακροβατικούς ελιγμούς. Πίσω στο έδαφος, κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα ιππασίας με δασκάλα την Ανθή Βούλγαρη.

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και με μια τηλεφωνική φάρσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου. Στο λεωφορείο «εισβάλλει» και η αδερφή του τραγουδιστή, Μορφούλα Ιακωβίδου, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια, για να τραγουδήσουν μαζί και να μιλήσουν για τα παιδικά τους χρόνια.

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με μια ζεστή και ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα στον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στο Night Out Restaurant. Εκεί, οι δυο τους θα χορέψουν με το «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου για το απαραίτητο TikTok βίντεο.

Ο Κώστας Τσουρός σωριάστηκε κάτω - Χαμός στο γύρισμα του Night Out

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης 25/3 στην εκπομπή «Night Out» του MEGA για να δοκιμαστεί μέσα από διάφορες προκλήσεις αλλά και να γελάσει με την καρδιά του, ενώ κάποια στιγμή κλήθηκε να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη φοβία του.

Όταν ήταν πιο μικρός, μοιράστηκε με το κοινό, πως τον είχε κατασπαράξει σκυλί, οπότε η βραδινή εκπομπή του MEGA τον έφερε σε συνάντηση με έναν εκπαιδευτή σκύλων και βεβαίως τον σκύλο του

Αν και στην αρχή έδειξε ψυχραιμία, φορώντας πάντα την απαραίτητη στολή, τη συνέχεια, σίγουρα δεν την περίμενε. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός άρχιζε να ζαλίζεται με αποτέλεσμα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να εισβάλλει στο γύρισμα και αυτό να διακοπεί καθώς ο δημοσιογράφος κατέρρευσε στο έδαφος.

Λίγο μετά ωστόσο, σηκώθηκε με χαμόγελο ξανά καθώς, όπως αποδείχθηκε, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην αρχισυντάκτρια του, Μαργαρίτα Δρούτσα.