"Έσκασε" η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα

Τι θα δούμε στο Βινύλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την Παρασκευή στις 20:00 οι Ράδιο Αρβύλα θα μας καλησπερίσουν ζωντανά από την Θεσσαλονίκη, για ένα ακόμα Βινύλιο, το οποίο λόγω Πρωταπριλιάς, είναι αφιερωμένο στο ψέμα, ενώ έχει αποκαλυφθεί και πότε θα είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα.

Η ανακοίνωση για το αυριανό 31/3 Βινύλιο των Ράδιο Αρβύλα

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται! Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο…

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, θα παρουσιάσουν τα κορυφαία ψέματα που μας έχουν πει πολιτικοί και όχι μόνο, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Θα μας θυμίσουν τις πρωταπριλιάτικες φάρσες που άφησαν ιστορία, τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν για το ψέμα, αλλά και τα κορυφαία κλισέ ψέματα που λέμε στις σχέσεις, στη δουλειά, στα παιδιά και στους γονείς μας.

Μη χάσετε το «VINYΛΙΟ» αυτή την Παρασκευή στις 20:00, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη! Άραγε θα γίνει όντως η εκπομπή ή μήπως είναι ψέμα;

Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα - «Θα κάνω ό, τι μπορώ...»

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει ένα συγκινητικό σχόλιο για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας, με τη σύλληψη της μητέρας για τον θάνατο της 9χρονης.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε σε έναν καλό του φίλο που έχει φύγει από τη ζωή και σχολίασε πως πάλι καλά δεν είναι εδώ για να δει όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που συμβαίνουν.

«Μάθαμε τα νέα κι όπως κι εσείς έτσι κι εμείς βιώνουμε αυτό το βιασμό. Δεν θέλουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τοξικότητα των ειδήσεων κι αυτός ο βομβαρδισμός με πληροφορίες, οι οποίες επί της ουσίας δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο να μας υπενθυμίζουν την ασχήμια του κόσμου μας. Όπου ανοίγουμε την τηλεόραση και τα σάιτ να βλέπουμε για αυτήν την υπόθεση στην Πάτρα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μουδιασμένοι μπήκαμε στην εκπομπή. Ξέρετε όσοι έχετε γίνει γονείς ότι το μεγαλύτερο προνόμιο που έχεις είναι η αγάπη κι η εμπιστοσύνη αυτής της ψυχούλας. Αυτό το καθαρό κι αγνό πλάσμα σε εμπιστεύεται και σε αγαπά.

Το να χρησιμοποιείς αυτήν την εμπιστοσύνη για να του κάνεις μια θανατηφόρα ένεση, που αυτή η ψυχούλα πιστεύει ότι για να το κάνει η μαμά μου ή ο μπαμπάς είναι για το καλό μου, είναι αδιανόητη σκέψη. Σε βιάζει, σου μαυρίζει τη ψυχή και σου καταστρέφει τη ψυχολογία. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα και δεν είναι θέμα αφέλειας αλλά επιβίωσης. Ακόμα και τώρα κρατώ την ελπίδα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να ζήσεις σε έναν κόσμο, που μια μητέρα έκανε αυτό που έκανε. Ελπίζω ότι δεν είναι η μητέρα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό, που δυσκολεύομαι να την παλέψω».

Όταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις στο σήμα της εκπομπής να βλέπεις το αγαπημένο πρόσωπο ενός φίλου που έχασες πρόσφατα και να λες α ρε Βασίλη καλά που δεν είσαι εδώ να βλέπεις αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.