The Masked Singer: «Με έχετε τρελάνει...» - Απελπίστηκε ο Σάκης Ρουβάς με του κριτές

Η μάσκα που δημιούργησε τα περισσότερα ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Masked Singer: «Με έχετε τρελάνει...» - Απελπίστηκε ο Σάκης Ρουβάς με του κριτές

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (31/3) το The Masked Singer στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την εντυπωσιακή είσοδο του Σάκη Ρουβά και τα πρώτα λόγια των κριτών). Η αλήθεια είναι πως οι μάσκες δυσκόλεψαν αρκετά τους κριτές, οι οποίοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να μαντέψουν ποια είναι τα πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.

Μία από τις πιο ζόρικες μάσκες ήταν η Μέλισσα. Οι κριτές δεν μπόρεσαν να καταλάβουν αν πρόκειται για άντρα ή για γυναίκα και η διαφωνία τους έφτασε σε άλλο επίπεδο.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Μπέσσυ Μάλφα και πολλοί άλλοι. Κάποια στιγμή μάλιστα η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε να παρέμβει ο Σάκης Ρουβάς.

Η μάσκα που δυσκόλεψε τους κριτές και η αντίδραση του Σάκη Ρουβά στο The Masked Singer

Η εμφάνιση που έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να...

Η πρεμιέρα του «The Masked Singer», μας γνωρίζει σιγά σιγά όλους τους παίκτες και προσπαθούμε μαζί με τους κριτές να καταλάβουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Το σόου άνοιξε ο γορίλας που μας εξέπληξε θετικά και μας έκανε να ανυπομονούμε και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. (Δείτε εδώ την εμφάνιση).

Ωστόσο ένα άλλο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του και κατάφερε ακόμα και να σηκώσει την Αθηνά Οικονομάκου να σηκωθεί από τη θέση της και να χορεύει. Μάλιστα φώναζε κατά τη διάρκεια πως η γυναίκα πίσω από τη μάσκα είναι φίλη της!

Όταν τελείωσε το σόου ο Σάκης Ρουβάς δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον χορό της Αθηνάς Οικονομάκου ασχολίαστο και έτσι της είπε ότι το έχει και με τον χορό. Μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει και την επική ατάκα, χαρακτηρίζοντάς την... πολυεργαλείο.