"Τι φάση;": Υπάρχουν εξωγήινοι; Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (1/4) επεισόδιο

Οι φάρσες είναι ξεκαρδιστικές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Απόψε (1/4) το βράδυ στον Alpha έρχονται ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία λίγο πριν την πρεμίερα τους είχε προβεί μεγάλες αποκαλύψεις, και μας υπόσχονται ασταμάτητο γέλιο με τους νέους παίκτες και τις δοκιμασίες που τους υποβάλλουν στη εκπομπή Τι φάση;. Είστε έτοιμοι γι' αυτά που θα δείτε;

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 1/4 στο Τι Φάση;

Ο Γιώργος, η Μαριαλένα, ο Γιώργος και ο Αριστοτέλης σκαρώνουν τις πιο απίθανες φάρσες στην παρέα τους, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα.

Τι θα κάνει η Νάγια όταν ο Γιώργος προθυμοποιείται να κάνει μασάζ σε μια άλλη κοπέλα; Η Μαριαλένα υποστηρίζει ότι ξέρει να «διαβάζει» τη σαλάτα και να βλέπει το μέλλον, πώς θα αντιδράσει η κολλητή της; Όταν ο Γιώργος σηκώνεται και φωνάζει ότι υπάρχουν εξωγήινοι τι θα κάνει η αδερφή του;

Τι θα γίνει όταν ο Αριστοτέλης αρχίσει τα ζογκλερικά κόλπα σπάζοντας τα πάντα γύρω του; Απίστευτες φάρσες, απρόσμενες αντιδράσεις και πολύ γέλιο απόψε στις 20:00.

Πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν από τον ALPHA

Η εκπομπή Τι Φάση με παρουσιαστές την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Γιώργο Τσαλίκη είναι στον αέρα εδώ και δύο εβδομάδες και τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. Οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται θα είδαν τα πολύ καλά νούμερα αλλά και το τρολάρισμα, που έπεσε στο Twitter και πήραν μια ευχάριστη απόφαση.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του Alpha έγινε γνωστή η δεύτερη ημέρα προβολής για το πρόγραμμα. Έτσι λοιπόν, εκτός από την Κυριακή το κοινό θα απολαμβάνει και την Παρασκευή τις πιο χιουμοριστικές πλάκες.

«Τι Φάση; Παιχνίδι για γερά γέλια! Με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 20:00».

Τι φάση