"Έσκασε" η ανακοίνωση για το X-Factor - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το «X-Factor» όπου οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως. Όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο ο διαγωνισμός είναι αρκετά δύσκολος καθώς υπάρχουν πολλοί διαγωνιζόμενοι οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρων των κριτών.

Πιο συγκεκριμένα, με νέους, ταλαντούχους υποψηφίους και πολλές μουσικές συγκινήσεις συνεχίζονται οι auditions του "X-Factor" σήμερα, Παρασκευή 1η Απριλίου στις 22:10 στο MEGA. Το "X-Factor" , το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show παγκοσμίως, υποδέχεται και αυτήν την εβδομάδα σόλο καλλιτέχνες και μπάντες με αληθινό πάθος για τη μουσική και δυνατές προσωπικές ιστορίες.

Με συγκλονιστικές φωνές, ξεχωριστές χροιές και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλο το φάσμα της μουσικής, οι διαγωνιζόμενοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και διεκδικούν το εισιτήριο για το bootcamp.

Οι κριτές, με το εύστοχο μουσικό τους κριτήριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο "Ναι!". Ποιοι θα τους ενθουσιάσουν και θα περάσουν στην επόμενη φάση;

Το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του «X-Factor»

Οι παρουσιαστές του «Πάμε Δανάη» συμμετέχουν στο X - Factor

Τις «επικίνδυνες» αποστολές συνεχίζει η παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», δίνοντας αυτήν τη φορά ραντεβού στο πλατό του «X Factor». (Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Μαρίζας Ρίζου στη Δανάη Μπάρκα). Ποιοι απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και ποια ομάδα κατάφερε να «φάει» την αντίπαλή της και να περάσει στην επόμενη φάση;

Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους «Γύπες» και τις «Γάπες» και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή του πιο επιδραστικού μουσικού talent show του MEGA.

Το πρώτο ζευγάρι, που εμφανίστηκε στην σκηνή, «οι Γύπες» ήταν η Καμπούρη με τον Κρικοριάν που εμρήνευσαν την «Αντίστροφη μέτρηση». Η απρουσιάστρια είχε πολύ άγχος αλλά τελικά έλαβε πολύ καλές κριτικές, σε αντίθεση με τον παρτενερ της. «Έχεις καταναλώσει τον περισσότερο αέρα στο γύπινγκ», του είπε ο Μιχάλης από τους Stavento.

Η Δανάη Μπάρκα με τον Άρη Καβατζίκη κέρδισαν την κριτική επιτροπή με τις χορευτικές τους δεξιότητες. Και οι δύο απέσπασαν πολύ καλές κριτικές, αλλά η Δναάη δεν κρατήθηκε να κάνει και την κριτική της στην αντίπαλη ομάδα.

Τελικά στην επόμενη φάση πέρασαν και οι δύο ομάδες, αφού βγήκαν ισόπαλες, με δύο ψήφους η κάθε μία.