X-Factor highlights 1/4: Ο ηθοποιός από τις 8 Λέξεις και οι συμβουλές στον Μιχάλη Κουϊνέλη για το μούσι του

Όλα όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor highlights 1/4: Ο ηθοποιός από τις 8 Λέξεις και οι συμβουλές στον Μιχάλη Κουϊνέλη για το μούσι του

Ακόμα ένα διασκεδαστικό και γεμάτο ταλέντα επεισόδιο του X-factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 1/4, στο οποίο είδαμε να διαγωνίζεται ένας ηθοποιός από τις 8 Λέξεις αλλά και τις συμβουλές υποψήφιου στον Μιχάλη Κουϊνέλη για... το μούσι του!

Τα 1/4 highlights του X-Factor

«Υποκλίθηκε» στην 18χρονη Ελπίδα η Μαρίζα Ρίζου

Η 18χρονη, που έχει μαύρη ζώνη στο ταε κβο ντο ήρθε στο μουσικό talent show με άγχος όμως ήταν αποφασισμένη να τα δώσει όλα. «Δεν κάναμε τόσο δρόμο για το τίποτα», είπε αρχικά η Ελπίδα Ασλανίδου, η οποία έπαιξε στο πιάνο το «Someone You Loved» του Lewis Capaldi.

Τα σχόλια ήταν φυσικά κολακευτικά. «Ζήλεψα τον έλεγχο που έχεις. Για την ηλικία σου είναι συγκλονιστικό. Σε ευχαριστώ που ζήσαμε αυτή την εμπειρία», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος. «Είχαν μουσικότητα ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου σου», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Πήρε 4 «ναι» και ο Μιχάλης του ζήτησε συμβουλές για το... μούσι του!

«Το “X Factor” είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο συμβαίνει στη ζωή μου», είπε αρχικά ο 30χρονος Πάνος Καλογήρου, που είναι κομμωτής στο επάγγελμα.

Όταν μάλιστα μπήκε στο πλατό των auditions του «X Factor», το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν οι κριτές ήταν η γενειάδα του. «Το μούσι είναι δικό σου; Άμα το τραβήξουμε δεν βγαίνει;», τον ρώτησε ο Στέλιος Ρόκκος. «Αν τραγουδάς όπως περιποιείσαι το μούσι σου, τότε πρέπει να πούμε από τώρα ναι», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Με το «Something’s Got a Hold on Me» της Etta James, που έχει διασκευάσει και η Christina Aguilera, ο Πάνος Καλογήρου έκανε τους κριτές να χορεύουν όρθιοι. «Περάσαμε πολύ ωραία! Μου άρεσες πάρα πολύ, η ενέργειά σου, ο τρόπος που χειρίζεσαι τη φωνή σου, έχεις ένα πακέτο που το θέλουμε», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας.

Στο τέλος, ο Μιχάλης Κουινέλης δεν τον άφησε να φύγει μέχρι να του δώσει μερικές συμβουλές για να περιποιηθεί και το δικό του μούσι!

Ο «δολοφόνος» από τις «8 λέξεις» σε μια απρόσμενη εμφάνιση

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο δεν εμφανίζεται πρώτη φορά στην μικρή οθόνη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το βίντεο γνωριμίας του, είναι ηθοποιός, ενώ έχει συμμετάσχει στις σειρές «Μπρούσκο» και «8 λέξεις», όπου έπαιζε τον ρόλο του δολοφόνου, ως Μιλτιάδης.

«Τον ρόλο του δολοφόνου τον πήρα πρώτη φορά από τον Αντρέα Γεωργίου. Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη από τότε που ήμουν παιδί. Ένας ηθοποιός συνήθως τραγουδάει κιόλας», δήλωσε πριν βγει στη σκηνή του X-Factor. Ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση!