MasterChef 6: Έμεινε άναυδος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το ατύχημα του Νίκου που φώναζε

Η αντίδραση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έμεινε άναυδος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το ατύχημα του Νίκου που φώναζε

Τα απρόοπτα επεισόδια στο MasterChef 6 είναι αναμενόμενο να συμβούν κάτι που αυτή τη φορά άφησε για τα καλά άφωνο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν άλλο ένα Mystery Box το οποίο είχε οικολογικό χαρακτήρα.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ατυχήματα. Ο Νίκος την ώρα που μαγείρευε έκαψε το χέρι του, κάνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σαστίσει για κάποια δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια ο κριτής πήγε κοντά στον παίκτη και τον ρώτησε αν είναι καλά. Ο Νίκος άρχισε να φωνάζει στην διασώστρια «κάηκα, κάηκα» κι εκείνη έτρεξε για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό με τον Νίκο στο MasterChef 6

Μεγάλο φινάλε για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο - "Οργίασε" το Twitter

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκε ξανά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος την Παρασκευή 1/4 προκειμένου να συνεχίσει στο μαγειρικό ριάλιτι και να κερδίσει την επιστροφή του στο σπίτι, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που επέστρεψαν.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και Στέφανος Σαμανής διαγωνίστηκαν για μια θέση στο σπίτι την οποία ωστόσο κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να κερδίσει και αυτό απογοήτευσε τόσο τους παίκτες όσο και το κοινό, που παρακολουθούσε με αγωνία την έκβαση των πραγμάτων.

Φανερά απογοητευμένος και… πιεσμένος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στους κριτές, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος για άλλη μια φορά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter την επανεμφάνισή του.

Ο ίδιος εξάλλου υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού MasterChef, έχοντας το δικό του κοινό στα social media. «Κάτι με έχει πειράξει βαθιά, δεν θα το πω», είπε στην κάμερα ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μετά την άρνηση των κριτών να του δώσουν την ποδιά για την επιστροφή στο MasterChef.