Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει για την επίθεση στην Εύα και αντιδρά

Όσα θα δούμε απόψε 6/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει για την επίθεση στην Εύα και αντιδρά

Τα ευτράπελα για τη Γη της Ελιάς δε θα λείψουν στα επόμενα επεισόδια και ειδικά από αυτό της Τετάρτης 6/4. Θα δούμε την Ιουλία να έρχεται σε αρκετά δύσκολη θέση με τα ζήτημα της περιουσίας, καθώς δεν ξέρει πως να κινηθεί σχετικά με την Μυρτάλη.

Από την άλλη η κίνηση της Αρετής να βρίσει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια να πάει στο σπίτι της Εύας χάλασε για άλλη μια φορά τις ισορροπίες και αυτό έγινε γνωστό στον Στάθη, ο οποίος θα κινηθεί επιτόπου.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Γη της Ελιάς την Τετάρτη 6/4

Η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία… Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεση της. Πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Στα μαχαίρια Ισίδωρος και Μυρτάλη για την περιουσία

Άλλο ένα συνταρακτικό spoiler αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 29/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια να μένει σοκαρισμένη από τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια της σειρά Γη της Ελιάς.

Η εκπομπή έκανε αποκάλυψη για την περιουσία των Βρεττάκων, καθώς ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να παραχωρήσει το 50% στη Μυρτάλη, όμως εκείνη ζητά το 51%.

Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της.