Τα καλύτερά μας χρόνια: Χωρισμοί και αποχωρισμοί έρχονται στο καινούριο επεισόδιο

Σήμερα 7/4 η συνέχεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα καλύτερά μας χρόνια: Χωρισμοί και αποχωρισμοί έρχονται στο καινούριο επεισόδιο

Η σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια, πρωταγωνίστρια της οποία γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια του γιου της, συνεχίζεται σήμερα 7/4 και αυτά που θα συμβούν δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Πολλοί χωρισμοί και μία μεγάλη αποχώρηση έρχονται για τους πρωταγωνιστές. Τι θα συμβεί;

Η υπόθεση του σημερινού (7/4) επεισοδίου στη σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια

Ο Στέλιος και η Μαίρη χωρίζουν τα τσανάκια τους. Το σπίτι κόβεται στα δύο. Και ο καθένας έχει λόγους να κατηγορεί τον άλλον για το «χαλασμένο σπίτι» τους. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, αναστατώνονται και προσπαθούν να τους τα συμβιβάσουν, αλλά μάταια. Αποκαρδιωμένοι ο ένας από τον άλλον, κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια.

Η Πελαγία, από την άλλη, οδύρεται, μιας και ο αστυνόμος την έχει απαρνηθεί, αφού τη θεωρεί «χαρτόμουτρο». Κι η παρέα χάνει την καινούργια χαρά της, το κουμ καν. Η Τζοάννα θριαμβεύει σε διαγωνισμό του εξωτερικού και αποχαιρετά τη γειτονιά για ένα υποσχόμενο μέλλον, μέσα σε κλίμα συγκίνησης όλων, κυρίως του παπα-Θόδωρα.

Τα καλύτερά μας χρόνια

Κι όλα αυτά, ενώ ο Λούης αποφασίζει να κάνει πάρτι γενεθλίων, ώστε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία να γοητεύσει την Έλα. Προετοιμάζεται ξανά φανατικά, χωρίς όμως να υπολογίζει σωστά τις διαθέσεις της ίδιας της Έλας…

Την Πέμπτη 14/4 ακολουθεί η συνέχεια

Η νέα υπουργική απόφαση, να καταργηθεί η διαφήμιση των τσιγάρων από τα δημόσια μέσα, απασχολεί όλη τη γειτονιά. Ο Αντώνης αναλαμβάνει το αντίστοιχο ρεπορτάζ για την εφημερίδα του, ενώ ο Στέλιος, ο οποίος στο μεταξύ έχει κολλήσει την περίφημη σοβιετική γρίπη, είναι έξαλλος.

Η γρίπη, ο γιατρός που του απαγορεύει να καπνίσει και γυρνάει μ’ ένα σβηστό τσιγάρο στο χέρι, κυρίως, όμως, ο πόλεμος που έχει ανοίξει με τη Μαίρη και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, τον έχουν αποσυντονίσει. Η Μαίρη, όμως, ανησυχεί και για το ατελιέ και το δάνειό της, αφού ο Ντένης έχει χαθεί μετά το φιάσκο του σαββατόβραδου.

Ο Δημήτρης ψάχνει νέα υπάλληλο και η Ελπίδα, απογοητευμένη απ’ την ηθοποιία, αποφασίζει να δοκιμάσει και πιάνει δουλειά στην καφετέρια. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Λούη ότι η φιλία τους είναι πάνω από κάθε γυναίκα. Ο Λούης δεν θέλει άλλα σμόκιν, αλλά να επιστρέψει στην παλιά του αλητεία. Και ν’ αρχίσει το κάπνισμα… Ενώ η Ερμιόνη, έπειτα από ένα προληπτικό τσεκάπ, ίσως έχει λόγους να ανησυχεί.