Η Τούρτα της μαμάς: Νέα εμφάνιση στη σειρά!

Ποιος θα είναι ο καινούριος ρόλος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τούρτα της μαμάς: Νέα εμφάνιση στη σειρά!

Την Πέμπτη 7/4 στις 22:00 το βράδυ, έρχεται το νέο επεισόδιο της σειράς Η τούρτα της μαμάς. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται και δεν γνωρίζουμε πόσο θα μείνει. Ποιος θα είναι ο ρόλος της και πως θα ανατρέψει τα δεδομένα;

Τι θα δούμε στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της σειράς Η τούρτα της μαμάς

Η τούρτα της μαμάς

Ως guest εμφανίζεται η Χρύσα Παππά στον ρόλο της Στέλλας, (δείτε εδώ ποιοι άλλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στην πορεία των επεισοδίων), φίλης του Γιάγκου, η οποία έρχεται ως νταντά για να αναλάβει το μωρό της Τζένης και του Θωμά.

Οι υποχρεώσεις της Ευανθίας αυξάνονται ημέρα με την ημέρα όσο ασχολείται με τη μαγειρική, κι έτσι πλέον δεν έχει χρόνο να φροντίσει το μωρό. Οι γονείς του και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τρέχουν με τις δουλειές τους, οπότε έχει έρθει η ώρα να βρουν μια νταντά.

Τα κάστινγκ γίνονται το ένα μετά το άλλο, αλλά η μία είναι χειρότερη από την άλλη. Ο Γιάγκος προτείνει τη φίλη του τη Στέλλα, νέα, ωραία και με ανάγκη για δουλειά. Εκείνη νομίζει πως θα τους καταφέρει με τον τρόπο της και με την απήχηση που έχει στους άντρες, αλλά ο Πάρης και κάποιο ακόμα μέλος της οικογένειας δουλεύουν μάλλον εναντίον της. Μένει να μάθουμε ποιος και γιατί…

«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι...» - Η απάντηση του Κώστα Κόκλα για το σάλο με το γκέι φιλί

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/4, ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός , που πάντα μιλά με ειλικρίνεια, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την υποκριτική και τις έντονες στιγμές της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κόκλας μίλησε για το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”, στην οποία πρωταγωνιστεί. Να υπενθυμίσουμε πως στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς, ο στρατιωτικός Πάρης αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό του, τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη, όταν αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και ακούστηκαν πολλές απόψεις για αυτή την κίνηση.

«Έζησα την ΕΡΤ σε μια περίοδο όπου οι καλλιτέχνες της μαζεύονται στο κυλικείο της. Εμένα οι πρώτες μου δουλειές ήταν στην ΕΡΤ», είπε στην αρχή ο Κώστας Κόκλας και πρόσθεσε στη συνέχεια για την “Τούρτα της μαμάς”: «Με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήμασταν μαζί στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και συνεργαζόμαστε μαζί τώρα με μεγάλη χαρά και τιμή. Ο Αλέξανδρος έκανε μια πολύ καλή δουλειά.

Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει φυσικά και το σεβόμαστε».