Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο Μηνάς ξανάβλέπει ιπτάμενα φαντάσματα

Μην χάσετε τις απολαυστικές εξελίξεις 7/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο Μηνάς ξανάβλέπει ιπτάμενα φαντάσματα

Όσοι παρακολουθήσουν την Πέμπτη 7/4 το επεισόδιο του Μην αρχίζεις την Μουρμούρα θα έρθουν αντιμέτωποι με απίστευτο γέλιο μιας και οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές. Από τη μία έχουμε τη φοβερή αυτή σχέση μεταξύ Μηνά και Βούλας, ο οποίος αρχίζει να βλέπει περίεργα πράγματα.

Η Σοφία από την άλλη όχι μόνο μπήκε σε site γνωριμιών αλλά ήρθε αντιμέτωπη με απρόσμενα πρόσωπα μέσα σε αυτό. Οι προσπάθειες Μπάμπη και Ξένιας για αποτροπή όλου αυτού τελικά δεν είχε αποτέλεσμα και ίσως για κάποιο λόγο να συνέβη αυτό.

Oι εξελίξεις για το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στο επεισόδιο της Πέμπτης 7/4

Η Μένη λείπει αφόρητα στον Ηλία και ο Μηνάς ανησυχεί για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα.. Ο Άγγελος διαβάζει ότι τα έμβρυα αντιλαμβάνονται τα πάντα και αποφασίζει να του συμπεριφέρεται σα να βρίσκεται ανάμεσα τους. Έτσι η Βέλη βρίσκει τον μπελά της.

Ο εφιάλτης του Μηνά για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα επανέρχεται καθώς μαθαίνει ότι αδειοδοτήθηκε επίσημα το πρώτο και θα βγει στην αγορά. Η Βούλα το διασκεδάζει αφάνταστα. Ο Ηλίας έχει ξεφορτωθεί τη Μένη μα, αντί να χαίρεται που βρήκε την ησυχία του, νιώθει να του λείπει αφόρητα. Η Καίτη το καταλαβαίνει, αλλά ο Ηλίας δεν το παραδέχεται. Η Σοφία μπαίνει σε site γνωριμιών. Κι ενώ ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν να την πείσουν να βγει, η Σοφία ανακαλύπτει πως και κάποιος άλλος μπαίνει στο site γνωριμιών.

Το μέλλον της Μουρμούρας στον ALPHA

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, η οποία για 9 συνεχόμενες σεζόν μας κρατά παρέα τα απογεύματα.

Σύμφωνα με την Real, η Μουρμούρα πρόκειται να συνεχίσει για 10η σεζόν και χωρίς απώλειες. Παρά τις φήμες για πιθανή αντικατάσταση και αποχώρηση ενός εκ των ζευγαριών, η Μουρμούρα αναμένεται να συνεχίσει με πλήρη απαρτία.

Εξελίξεις με την σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Η παραγωγή βρίσκεται σε τελική φάση συζητήσεων με τους ηθοποιούς των τεσσάρων ζευγαριών, που συμφώνησαν να παραμείνουν σε καθεστώς... Μουρμούρας για μια χρονιά ακόμα.

Το μόνο που υπολείπεται είναι να πέσουν οι υπογραφές για τον Μηνά και την Βούλα (διαβάστε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελένης Κοκκίδου), τον Ηλία και την Καίτη, την Ξένια και τον Μπάμπη και τον Άγγελο και τη Βέλη.