Άγριες Μέλισσες: Όλα κρέμονται από μια κλωστή - Τι συμβαίνει στο Διαφάνι;

Τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στη σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Όλα κρέμονται από μια κλωστή - Τι συμβαίνει στο Διαφάνι;

Λίγο πριν το μεγάλος τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» (Δείτε πως θα τελειώσουν) έρχονται τεράστιες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις. Μάλιστα η Ασημίνα θα εκμυστηρευτεί στις αδερφές της το μεγάλο της μυστικό, πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο, ενώ η Κορίνα θα καταλάβει ότι έχει αισθήματα για τον Μπάμπη.

Τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 97

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η σχέση Δούκα – Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά.

Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Επεισόδιο 98

Στα επόμενα επεισόδια (97-100) στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος νιώθει ενοχές απέναντι στη Ρένα, αλλά και στην Ασημίνα. Ο Ζάχος με τον Λάμπρο, μετά τις αποκαλύψεις του Τάσσιου, αποφασίζουν να γραφτούν σε μια σκακιστική λέσχη για να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες. Ο Ακύλας «χτίζει» από την αρχή τους Άβαντες, κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη που είναι αποκλεισμένος. Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στον Ζαχαρία, που τον παράτησε.

Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο δε θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο και η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο. Η Κορίνα πάει στην «Πανδώρα», μαζί με τον Λευτέρη, για να ακούσει τον Μπάμπη. Ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Κορίνα. Η Ουρανία πάει εκδρομή με τον Άλκη, ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Επεισόδιο 99

Ο Μελέτης ανακαλύπτει το πάθος μεταξύ Κορίνας και Μπάμπη, αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Ακύλας καταφέρνει να πάρει πίσω τα χρήματά του και το χωριό μαθαίνει την αλήθεια για την κλοπή. Ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θ’ αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς του. Ο Ακύλας συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Δούκα, με βρώμικα μέσα.

Ο Δάκης θα πάρει μια πληροφορία για τη Δρόσω και τον Νώντα, που θα βάλει την ταινία του σε περιπέτειες. Μια ξαφνική σύλληψη θα φέρει την επίμαχη έκθεση σε λάθος χέρια, βάζοντάς τους όλους σε κίνδυνο. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο προσεγγίζουν τον αδελφό του Ξανθού, αλλά τους περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 100

Ο Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Θόδωρο Ξανθό, αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει, ήδη, γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα.

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει εξευτελισμένη. Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή, αλλά η Ασφάλεια, ήδη, ψάχνει στο χωριό. Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντούνια, που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Τραγικές σκηνές θα εκτυλιχθούν στις Άγριες Μέλισσες στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη όταν έρχεται η ώρα που η Κορίνα μαθαίνει όλη την τραγική αλήθεια για το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της. Η κοπέλα, σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, θα προβεί σε μία κίνηση απελπισίας και θα βάλει τέλος στη ζωή της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οπως όλοι ξέρετε, η Ζωή έναν και μοναδικό άντρα αγάπησε στη ζωή της και όχι, αυτός δεν είναι ο Ακύλας, τον οποίο σιχαίνεται και μισεί. Ο Φίλιππος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, τον οποίο όμως έχασε για πάντα εξαιτίας του Μεγαρίτη που έβαλε να τον σκοτώσουν για να την κρατήσει κοντά του. Η Ζωή πάντα μέσα της ήξερε πως ο σύζυγός της ήταν ο δολοφόνος του, αλλά δεν είχε αποδείξεις (δείτε και το 7/4 επεισόδιο)

Ηξερε το πόσο αδίστακτος είναι ο Ακύλας και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει τους σκοπούς του. Μέσα στον θρήνο της, μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Φίλιππου, αλλά το έκρυψε από όλους και παρουσίασε την Κορίνα ως παιδί του Ακύλα. Αλλωστε, αν εκείνος είχε υποψία πως δεν είναι δικό του, τότε σίγουρα θα την έβαζε να το ρίξει και αυτό θα συγκλόνιζε τη Ζωή καθώς η κόρη της είναι ό,τι έχει από τον Φίλιππο.

Πίσω στο σήμερα, η Ζωή βρίσκει την απόδειξη που έψαχνε τόσα χρόνια για την ενοχή του Ακύλα, όταν βλέπει την Κορίνα να φοράει το σταυρουδάκι που εκείνη είχε χαρίσει στον Φίλιππο μια μέρα πριν πεθάνει. Η Ζωή σοκάρεται! Είναι πια βέβαιη 100% πως ο Μεγαρίτης σκότωσε τον άντρα της ζωής της για να την έχει κοντά του. Η Αιμιλία σοκάρεται επίσης, αλλά νιώθει και ενοχές που εν μέρει εξαιτίας της η αδελφή της δυστύχησε τόσο πολύ! Ομως πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά και ένας-ένας οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν και οι αποκαλύψεις από το παρελθόν θα πέσουν σαν βόμβα και θα ανατρέψουν τα πάντα!

Άγριες Μέλισσες Κορίνα αυτοκτονία

Τόσο για τον Ακύλα όσο και για την Κορίνα θα είναι ένα σοκ όταν μάθουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία συγγένεια, πόσω μάλλον πατέρας και κόρη! Ενας ακόμα καβγάς ανάμεσα στην Κορίνα και τη Ζωή θα γίνει η αφορμή για να αποκαλυφθεί η μεγάλη αλήθεια. Για ακόμα μια φορά η νεαρή κοπέλα θα τα βάλει με τη μάνα της και θα την κατηγορήσει ότι συμπεριφέρεται άσχημα στον πατέρα της και τότε η Ζωή θα πετάξει τη μεγάλη βόμβα: «Ο Ακύλας δεν είναι πατέρας σου», θα της πει και η κοπέλα θα την κοιτάζει σαν χαμένη: «Τι είπες; Τι εννοείς; Τι βλακείες είναι αυτές;» (βέβαια έχουμε και το συγκλονιστικό φινάλε)

Η Ζωή θα της εξηγήσει: «Αυτή είναι η αλήθεια, Κορίνα! Ο πραγματικός σου πατέρας είναι ο Φίλιππος, ο μεγάλος μου έρωτας τον οποίο ο Ακύλας σκότωσε για να με κρατήσει κοντά του. Ομως ήμουν ήδη έγκυος από εκείνον και δεν το ήξερα. Οταν το έμαθα δεν τόλμησα να πω την αλήθεια γιατί θα με έβαζε να σε ρίξω». Η Κορίνα δεν πιστεύει όσα ακούει: «Είσαι ψεύτρα! Τα λες όλα αυτά για να με στρέψεις εναντίον του πατέρα μου, αλλά δεν θα σου περάσει», της φωνάζει και κλείνεται στο δωμάτιό της αρνούμενη να δεχτεί όσα άκουσε.

Κάποια στιγμή όμως αρχίζει να ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ και να συνειδητοποιεί πως η μητέρας της τής έλεγε την αλήθεια. Ολη της η ζωή ήταν ένα ψέμα! Μεγάλωσε πιστεύοντας πως ο Ακύλας είναι ο μπαμπάς της και ξαφνικά όλα γκρεμίζονται μπροστά της. Πάνω στην απελπισία της αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας χάπια. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή τη σώζουν και η κοπέλα καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ομως ψυχολογικά είναι ερείπιο και θα αργήσει πολύ να δεχτεί την αλήθεια, αλλά και να συγχωρέσει τη μητέρα της.