Φάρμα 2: "Έσκασε" η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2:

Το όνομα του νικητή για την φετινή «Φάρμα 2» έχει διαρρεύσει ωστόσο συνεχίζεται να προβάλλεται κανονικά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην συχνότητα του ΑΝΤ1. Η εβδομάδα των ημιτελικών ξεκινά και ο δρόμος προς τον ΤΕΛΙΚΟ θέλει δύναμη και αυτοσυγκέντρωση.

Οι 8 παίκτες παίρνουν μια βαθιά ανάσα και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους που θα είναι καθοριστικό, γιατί όταν η πόρτα της ΦΑΡΜΑΣ ανοίξει, 2 από αυτούς θα βρεθούν εκτός.

Ποια θα είναι η τελική 6άδα που θα περάσει στην εβδομάδα των τελικών;

Ο Σάκης έρχεται στη ΦΑΡΜΑ για την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ που θα αναδείξει τον τελευταίο ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα είναι πανίσχυρος και μαζί με την εκλογή του θα κερδίσει αυτόματα και μια θέση στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα επιλέξει 2 ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ, μέσα από δύο διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε δύο ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Οι άλλοι 2 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ θα προκύψουν μετά από δυο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ εξελίσσεται σε ντέρμπι μεταξύ Μάνου και Βασίλη. Ο Κουτσαβάκης γίνεται ο «πρωταγωνιστής» της διαδικασίας, καθώς με την ψήφο του καθορίζει το ποιος θα είναι ο τελευταίος ΑΡΧΗΓΟΣ

Ποιον θα επιλέξει ο Κουτσαβάκης; Τον φίλο του από την αρχή του παιχνιδιού ή τον νεόκοπο φίλο του Βασίλη; Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εξέλιξη του παιχνιδιού; Η απόφαση του Κουτσαβάκη δημιουργεί εντάσεις και οι συζητήσεις για τις επιλογές του ΑΡΧΗΓΟΥ και της ομάδας έχουν ξεκινήσει.

Ποιον θα επιλέξει για 1ο ΜΟΝΟΜΑΧΟ ο ΑΡΧΗΓΟΣ και ποιον θα βάλουν οι παίκτες απέναντί του για την 1η από τις 2 ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ; Ποιος θα κερδίσει την 5η θέση στην 6αδα της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ; Ο Νεόφυτος θεωρεί ότι ο Κουτσαβάκης έχει παίξει το πιο έξυπνο παιχνίδι στη ΦΑΡΜΑ. Πιστεύει ότι έχει συγκεκριμένη στρατηγική και το δηλώνει πριν από την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Ο Κουτσαβάκης δείχνει να ενοχλείται από τα λεγόμενα του Νεόφυτου και θέλει να το συζητήσουν, όμως ο Νεόφυτος δεν θέλει να δώσει συνέχεια. Οι παίκτες δεν δυσκολεύονται να επιλέξουν τους ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ της 1ης ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ, όλοι όμως συμφωνούν ότι οι δύσκολες επιλογές θα είναι αυτές για τους 2 επόμενους ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ.
Ποιον θα επιλέξει ο ΑΡΧΗΓΟΣ για ΜΟΝΟΜΑΧΟ και ποιον οι παίκτες για τη 2η συνεχομένη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ;
Ποιος θα κερδίσει τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ και συγχρόνως την τελευταία θέση στην 6αδα της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ;

Ποιος είναι ο Νεόφυτος Ηλίας που κέρδισε τον διαγωνισμό

Έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο. Μεγάλωσε στην Κύπρο και στα 19 του χρόνια βρέθηκε στην Αθήνα για σπουδές. Σπούδασε στο ΕΜΠ ως τοπογράφος αλλά δεν θέλησε να συνεχίσει και με μεγάλη θέρμη τις σπουδές του εξαιτίας όλων των απεργιών και πήγε για ένα εξάμηνο στην Αγγλία για να δουλέψει στο μαγαζί του αδερφού του. Και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Να μείνει μέχρι και σήμερα στη Βρετανία μιας και του άρεσε πολύ.

Ο Νεόφυτος Ηλία λατρεύει τη γυμναστική και την κολύμβηση αλλά έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ηλεκτρονική μουσική.

Θέλει να ζήσει μια μεγάλη εμπειρία στη ζωή του και δεν είναι άλλη από αυτή ενός ταξιδιού δυο ετών όπου θα βρεθεί σε όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής.