X-Factor: Δίχασε τους κριτές με την εμφάνισή του - «Εγώ τίποτα απ’ αυτά δεν είδα»

Πέρασε ή όχι τελικά στην επόμενη φάση;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor: Δίχασε τους κριτές με την εμφάνισή του - «Εγώ τίποτα απ’ αυτά δεν είδα»

Στην σκηνή του X-Factor εμφανίστηκε στο αποψινό 8/4 επεισόδιο ο Βασίλης Καλαϊτζάκης, ο οποίος ερμήνευσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ίδιος βρέθηκε στη σκηνή μαζί με το πιάνο του, ωστόσο μετά την ερμηνεία του, οι κριτές είχαν διαφορετική άποψη γι’ αυτό που άκουσαν. «Πολύ ωραία το είπες και πολύ σωστά, απλώς ήταν σαν να ακούω τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην τοποθέτησή σου», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρίζα Ρίζου.

«Δεν μπορώ να σου συγχωρέσω ότι δεν κούρδιζες καλά με το πιάνο σου», πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος. «Εγώ τίποτα απ’ αυτά δεν είδα», διαφώνησε ο Μιχάλης Κουινέλης ενώ ο Χρήστος Μάστορας υπογράμμισε: «Πιστεύω σε σένα. Είσαι ένας χαλαρός τύπος που ξέρει από μουσική, κουρδίζει μια χαρά και έχει μια πολύ γεμάτη φωνή που δεν μου θύμισε Αργυρό».

Τελικά, ο Βασίλης Καλαϊτζάκης πήρε τέσσερα «ναι», με τη Μαρίζα Ρίζου να τον αποχαιρετά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σε ακούσω να βρίσκεις τον δικό σου ήχο», με την ίδια ωστόσο να τρελαίνεται με τον επόμενο διαγωνιζόμενο.

Η εμφάνιση του Βασίλη που δίχασε τους κριτές στο X-factor

Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο

Άλλο ένα βράδυ ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X-Factor» όπου μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός φαίνεται να "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και έχουμε δει αρκετούς διαγωνιζόμενους να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, είδαμε την Μαριλένα Ξανθούλη στην σκηνή του show όπου μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της, κάτι που θέλησαν να εκφράσουν με ατάκες. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη μάλλον την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Με εκείνη να απαντάει «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία».