Γη της Ελιάς: "Πόσα πήρες ρε αλήτη" - Όλη η αλήθεια αποκαλύπτεται και προκαλεί σοκ

Οι σημερινές 10/4 εξελίξεις της σειράς του MEGΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς:

Μπορεί το μέλλον της σειράς στο MEGA να μην είναι ακόμη σίγουρο, ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Στην Γη της Ελιάς, η Αρετή είναι σε έξαλλη κατάστημα λόγω του Στάθη, ενώ ο Ιάκωβος θα γίνει έξαλλος με τον Ισίδωρος λόγω της διαθήκης,

Οι 10/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 181α

Η Αρετή διαβάλλει την Εύα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, γεγονός που φέρνει τη σύντροφο του Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Στέφανος ανακοινώνει στον πατέρα του πως δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του στους ελαιώνες τους. Ο Στάθης ζητά τον λόγο από την Αρετή για τη στάση του Στέφανου κι εκείνη του ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο και πως θα κινηθεί δικαστικά για να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει.

Ο Ιάκωβος είναι πυρ και μανία μετά από όσα έμαθε για την κομπίνα του Ισίδωρου με τη διαθήκη. Τα δύο αδέλφια συγκρούονται άσχημα, με την Ιουλία να προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Ο Ιάκωβος επιτίθεται και στον Κωνσταντίνο, αλλά εκείνος του εξηγεί πως αν εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση, δεν θα διστάσει να τα βγάλει όλα στο φως και να κλείσει τον Ισίδωρο στη φυλακή.

Η Αρετή αποκληρώνει την Βασιλική

Μην χάσετε στο TiVi σήριαλ που κυκλοφορεί!!! Η Αρετή στην κυριολεξία βρίσκεται σε παράκρουση στην Γη της Ελιάς. Παρακολουθεί τον Στάθη και βάζει σκοπό της ζωής της να καταστρέψει όχι μόνο αυτόν, αλλά και όλους όσοι είναι δίπλα του, ακόμα και την ίδια της την κόρη.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Αρετή και ο Στέφανος, σε μια ακόμα συμμαχία, αρχίζουν τις ενέργειες για να πετάξουν τον Στάθη έξω από τη ζωή τους και την περιουσία τους. Ετσι πηγαίνουν σε δικηγόρο και με τις συμβουλές του σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο (δείτε και το σημερινό 7/4 επεισόδιο).

Την ίδια στιγμή η Βασιλική μιλά με τον Στάθη: «Η μάνα σου έχει βάλει σκοπό να με αφανίσει. Θέλει τα πάντα, θέλει να με δει να σέρνομαι, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ας τα πάρει όλα, παρότι όλα αυτά τα χρόνια με τη δική μου δουλειά μεγάλωσα την περιουσία της», της λέει.

Η κοπέλα συμπονάει τον πατέρα της και μάλιστα πάνω σε μια συναισθηματική φόρτιση, του λέει : «Μπαμπά, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό. Θέλω να υπολογίζεις σε μένα. Θα σταθώ στο πλευρό σου τόσο στις επιλογές σου για την Εύα, όσο και σε ό,τι αφορά το διαζύγιο με τη μαμά. Είμαι μαζί σου, έχεις δίκιο σε όλα», τον ενθαρρύνει και ο Στάθης συγκινείται με τη στάση της κόρης του, με το twitter να έχει πάρει "φωτιά".

Ωστόσο την ίδια ώρα ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά. Στο μεταξύ ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει για το τι πρέπει να κάνει: «Στάθη, εγώ λέω να συνεχίσεις να μένεις εδώ, μέχρι να δεις τι θέλεις πραγματικά. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις μετά».

Η Γη της Ελιάς H Αρετή αποκληρώνει την Βασιλική

Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει: «Σιγά μην της δώσω και προίκα. Ολα δικά μου είναι και δεν έχει να δει από μένα τίποτα. Την αποκληρώνω τώρα!», υποστηρίζει καθώς είναι σίγουρη ότι η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά.

Λίγο αργότερα ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής: «Μου τα πήρε όλα. Ο,τι μου είχε κάνει δωρεά τα πήρε πίσω», του λέει. Ο Στάθης μόλις το ακούει γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση: «Για μένα δεν με ενδιαφέρει, όμως με αυτό που έκανε, δεν πρόκειται να την αφήσω ήσυχη. Αφού θέλει πόλεμο, θα τον έχει», ισχυρίζεται στη Βασιλική.

Τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή, ενώ η Εύα βλέποντάς τον σ’ αυτή την κατάσταση, τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει. Ενώ, την πλάτη στην Αρετή γυρνάει και ο Στέφανος.

O Mάνος ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Αντιγόνης

Η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της. Ο Μάνος είχε βάλει ντεντέκτιβ για να μάθει το παρελθόν της αδελφής του, καθώς κάτι δεν του άρεσε από την αρχή. Τα νέα που φτάνουν ωστόσο είναι συγκλονιστικά.

Οπως θα δούμε, η Αντιγόνη έχει ένα περίεργο συμβάν στη ζωή της, στο οποίο εμπλέκεται η Μαρία. Δεν έχει να κάνει με τη φυλακή πάντως. Είναι κάτι ξεχωριστό, μέσα από το οποίο θα δούμε ότι η Αντιγόνη είναι ένας σκληρός κι αδίστακτος χαρακτήρας, με τεράστια φιλοδοξία και εγωισμό.