Άγριες Μέλισσες: Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών

Οι σημερινές 11/4 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ήδη να γνωρίζουμε το μεγάλο φινάλε και την κατάληξη των πρωταγωνιστών, ωστόσο, τα γεγονότα συνεχίζουν να συγκλονίζουν παρά τα spoilers που βγαίνουν.

Οι 11/4 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 97

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η σχέση Δούκα – Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά. Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα.

Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Τα δύο σενάρια για το τέλος της σειράς

Το ένα σενάριο θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία μετά τις σπουδές του στο Παρίσι και να εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφανίου την ιστορία της οικογένειας του. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του, Δούκα Σεβαστό. Το δεύτερο σενάριο θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974 με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από τη ζωή όχι μόνο αυτό που τουs αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής.

Όμως όποιο και να είναι περιμένουμε τη συγγραφική ομάδα και το σκηνοθέτη να το αποφασίσουν.