Γη της Ελιάς: Πρόσωπο με πρόσωπο η Εύα με την Αρετή στο μαγαζί της

Όσα θα δούμε απόψε Τρίτη 12/4

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Πρόσωπο με πρόσωπο η Εύα με την Αρετή στο μαγαζί της

Χαμός προβλέπεται και σήμερα Τρίτη 12/4 στη Γη της Ελιάς μιας και οι ταραχές δεν δείχνουν να αφήνουν σε ησυχία το σπίτι των Καπερνάρων με την νέα απειλή που τους περιτριγυρίζει και ονομάζεται Εύα. Όπως ήδη είδαμε οι συγγενείς της Μυρτάλης της προσέφεραν ο 50% της περιουσίας που δικαιούνταν πριν κάνει την πλαστή διαθήκη ο Ισίδωρος, θα δεχτεί τελικά την πρότασή τους;

Τι θα δούμε απόψε 12/4 στη Γη της Ελιάς

Ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Όλοι συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας, εκείνη όμως δεν θέλει να κάνει πίσω. Ο Στάθης σκέφτεται να μετακομίσει και ο Ιάκωβος τον προτρέπει να συγκατοικήσει με την Εύα. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον φόβο της, η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι της για να πλύνει ρούχα, αλλά την πιάνει κρίση πανικού, καθώς ξαναβιώνει τη δολοφονία του Νικήτα.

Η Εύα εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και οι δυο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Το έντονο φλερτ της Σοφίας προς τον Αποστόλη φέρνει την Ευτυχία σε πολύ δύσκολη θέση. Λίγο αργότερα, ο Αποστόλης προτείνει στη Σοφία να πάνε οι δυο τους για φαγητό και η Ευτυχία ζηλεύει, αλλά το κρύβει. Ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στον Κουράκο και η κουβέντα τους είναι έντονη. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα ψέμα της Μέλπως και γίνεται έξω φρενών. Η Μυρτάλη κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ανδρέας Γεωργίου: Ανανεώνει με το MEGA για δεύτερη χρονιά;

Η νέα σειρά του MEGA, «Η γη της Ελιάς» σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης καθώς οι τηλεθεατές έχουν δείξει ξεκάθαρα πως η πλοκή τους έχει κεντρίσει" το ενδιαφέρον για τα καλά αφού σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα για το μέλλον της σειράς καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος είναι και σκηνοθέτης δεν έχει διστάσει να δώσει πολλά spoil για το τι θα δούνε οι τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, πολλά γράφονται ενώ όπως έχει γίνει γνωστό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ανανεωθεί για τουλάχιστον έναν χρόνο η συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου με το Mega.