MasteChef 6 - Highlights 12/4: Η πλάκα των κριτών στην Ελισάβετ και η αποχώρηση της βραδιάς

Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasteChef 6 - Highlights 12/4: Η πλάκα των κριτών στην Ελισάβετ και η αποχώρηση της βραδιάς

Την Τρίτη 12/4 το επεισόδιο του MasterChef 6, το οποίο θα δεχθεί κάποιες αλλαγές, ξεκίνησε δυναμικά με νέα δοκιμασία αποχώρησης και οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Οι τρεις κριτές, διώχνοντας για λίγο το άγχος των συμμετεχόντων έκαναν, μάλιστα, μία πλάκα στην Ελισάβετ. Ωστόσο, η αποχώρηση δεν ήταν τόσο ευχάριστη.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό (13/4) επεισόδιο του MasterChef 6

Σοκαρισμένοι με την δοκιμασία αποχώρησης - Το απαιτητικό πιάτο που πρέπει να ετοιμάσουν

Με την δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε το χθεσινό 12/4 επεισόδιο του Masterchef 6, με τους παίκτες να δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ προκειμένου να αγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο ήταν υπό τους όρους του Βασίλη Μπόλλου που νίκησε το Mystery Box, ήταν εκείνες της Βασιλικής, της Ελισσάβετ και του Μάριου. Η δοκιμασία λοιπόν είχε να κάνει με την πιστή αντιγραφή πιάτου, το οποίο για απόψε ήταν του σεφ Γιάννη Τσικουδάκη, του οποίου και η μαγειρική στηρίζεται στο κρασί. Το συγκεκριμένο πιάτο ήταν με λαβράκι και παρασκευές με βάση το σταφύλι.

Οι παίκτες είχαν μείνει άφωνοι, μιας και έδειχνε ότι θα ήταν πολύ απαιτητικό. Οι τρεις παίκτες είχαν διαθέσιμη μια ώρα για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή και μάλιστα στο τέλος ο σεφ τους τόνισε ότι η εμφάνιση του πιάτου παίζει πολύ βασικό ρόλο για την κριτική του και την βαθμολογία του.

Απίστευτο γέλιο - Η πλάκα που έκαναν Κοντιζάς και Κουτσόπουλος στην Ελισάβετ

Μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής είδαμε στο χθεσινό 12/4 επεισόδιο του Masterchef 6, με τους τρεις παίκτες, Μάριος, Ελισάβετ και Βασιλική να δηλώνουν έτοιμοι να διαγωνιστούν και να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το πιάτο που είχαν να φέρουν σε πέρας ήταν Λαυράκι μαριναρισμένο σε pisco με πικάντικη σάλτσα αγουρίδας, του σεφ Γιάννη Τσικουδάκη, κάτι αρκετά δύσκολο.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησαν να κάνουν μια πλάκα στην Βασιλική, η οποία και είχε αγχωθεί πάρα πολύ και έτρεχε συνεχώς για να προλάβει να τα κάνει όλα.

Έτσι λοιπόν, οι δυο κριτές πλησίασαν τον πάγκο της και ξεκίνησαν να τρέχουν μαζί της, κάτι που προκάλεσε αρκετό γέλιο σε όλους.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Με την δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε το χθεσινό12/4 επεισόδιο του Masterchef 6, με τους παίκτες να δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ προκειμένου να αγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο, όπως αναφέραμε, ήταν υπό τους όρους του Βασίλη Μπόλλου που νίκησε το Mystery Box, ήταν εκείνες της Βασιλικής, της Ελισσάβετ και του Μάριου. Η δοκιμασία λοιπόν είχε να κάνει με την πιστή αντιγραφή πιάτου, το οποίο για απόψε ήταν του σεφ Γιάννη Τσικουδάκη, του οποίου και η μαγειρική στηρίζεται στο κρασί. Το συγκεκριμένο πιάτο ήταν με λαβράκι και παρασκευές με βάση το σταφύλι.

Το πιάτο ήταν απλό αλλά περιείχε κι αρκετές τεχνικές δυσκολίες με τους τρεις μάγειρες να καλούνται να δώσουν έμφαση στις λεπτομέρειες.

Τελικά, η παίκτρια που παρουσίασε το πιο αδύναμο πιάτο, ήταν η Βασιλική, η οποία είχε προβλήματα στις παρασκευές της.