"Έσκασε" η ανακοίνωση για το Total Blackout - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Πριν από λίγο "έσκασε" η είδηση για το «Total Blackout» καθώς όσοι παίκτες έχουν περάσει από το τηλεπαιχνίδι έχουν χαρίσει αναμφίβολα πολύ γέλιο. Κάποιοι είναι σίγουροι πως θα νικήσουν, άλλοι δηλώνουν πως δεν τους τρομάζει τίποτα και άλλοι νιώθουν ασφάλεια με το ταίρι τους.

Τι θα γίνει, όμως, όταν σβήσουν τα φώτα; Απόψε, στις 22:40, ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχεται την Νάνσυ Παραδεισανού με τον Μάνο Μαγιάτη, τον Αλέξη Παππά με την Χριστίνα Σάλτη, τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και τον Ιάσονα Μανδηλά με την Σάγια για να παίξουν στο απόλυτο σκοτάδι!

Ποιο ζευγάρι θα πέσει πρώτο στην καταπακτή; Ποιο ζευγάρι θα μας κάνει να γελάσουμε περισσότερο και πιο θα είναι αυτό που θα κερδίσει το έπαθλο των 3.000€, το οποίο θα δοθεί στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών);

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Total Blackout»;

Φωνές και τρόμος επικράτησαν για ακόμα μια φορά - Ο παίκτης που δεν άντεξε να...

Για ακόμα μια φορά παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό «Total Blackout» το βράδυ της Τρίτης 15/3, στο οποίο οι παίκτες δυσκολεύτηκαν πολλοί να ανταπεξέλθουν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Στην αρχή τα ζευγάρια, όπως κάθε φορά, δηλώνουν έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δύσκολη δοκιμασία. Ωστόσο όταν μπαίνουν στο παιχνίδι τα πράγματα αλλάζουν...

Ο οικοδεσπότης, Αναστάσιος Ράμμος, τον οποίο άδειασε πρόσφατα ο Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι θα βρεθούν σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού και πως θα πρέπει να αντιληφθούν, μόνο με τις αισθήσεις τους το τι ακριβώς κρύβεται σε κάθε κουτί.

Τα σημερινά ζευγάρια ήταν: ο Μάνος με την Μαρίνα, που ήταν κολλητοί φίλοι, ο Κλεάνθης και ο Άλκης, που ήταν αδέρφια, η Μαρία και η Ηλιάνα, που ήταν αδερφές και ο Μιχάλης με τον Πάρη, που ήταν ξαδέρφια.

Ο Μιχάλης είχε δηλώσει από την αρχή ότι σιχαίνεται και ταυτόχρονα φοβάται τα σκουλήκια και ευχήθηκε να μην τα δει καθόλου στις δοκιμασίες. Η τύχη, όπως φάνηκε, δεν ήταν με το μέρος του, μιας και ο ίδιος κλήθηκε να καταλάβει με την πατούσα του ότι μέσα στο κουτί κρυβόντουσαν εκατοντάδες σκουλήκια. Οι κραυγές του Μιχάλη ήταν επικές μόλις κατάλαβε ότι πάτησε σκουλήκια, με τον συμπαίκτη του να έχει «λιώσει από τα γέλια».