Masterchef 6: "Κόκκαλο" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το σχόλιο του Νικήτα - «Μην το πάρετε προσωπικά»

Έμειναν άφωνοι όλοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6:

Με την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας ξεκίνησε το αποψινό 14/4 επεισόδιο του MasterChef 6, με τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές να συζητούν τα δυνατά στοιχεία και τις αστοχίες των πιάτων που είχαν ετοιμάσει.

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε αρκετά ήταν η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέτρεψε τα πάντα στις ομάδες με τα πλεονεκτήματα που είχε.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτούσε τους συμπαίκτες της πως ένιωσαν που ήταν αρχηγός της ομάδας και πως συνεργάστηκαν. Η απάντηση βέβαια του Νικήτα Μπατσικούρα ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς και άφησε "κόκκαλο" τον κριτή.

«Chef όσο μπόι της λείπει, τόσο καλή είναι. Μην το πάρετε προσωπικά», είπε ο Νικήτας με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να απαντάνε: «Σας είπε κοντό. Το σκότωσες».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απλά χαμογέλασε.

Η ατάκα του Νικήτα που άφησε "κόκκαλο" τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Masterchef 6

Απίστευτο γέλιο - Η πλάκα που έκαναν Κοντιζάς και Κουτσόπουλος στην Ελισάβετ

Μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής είδαμε στο 12/4 επεισόδιο του Masterchef 6, με τους τρεις παίκτες, Μάριος, Ελισάβετ και Βασιλική να δηλώνουν έτοιμοι να διαγωνιστούν και να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το πιάτο που είχαν να φέρουν σε πέρας ήταν Λαυράκι μαριναρισμένο σε pisco με πικάντικη σάλτσα αγουρίδας, του σεφ Γιάννη Τσικουδάκη, κάτι αρκετά δύσκολο.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησαν να κάνουν μια πλάκα στην Βασιλική, η οποία και είχε αγχωθεί πάρα πολύ και έτρεχε συνεχώς για να προλάβει να τα κάνει όλα.

Έτσι λοιπόν, οι δυο κριτές πλησίασαν τον πάγκο της και ξεκίνησαν να τρέχουν μαζί της, κάτι που προκάλεσε αρκετό γέλιο σε όλους.