Tι Φάση: Άφθονο γέλιο και τρελές φάρσες απόψε στις 20:00

Ετοιμαστείτε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Tι Φάση: Άφθονο γέλιο και τρελές φάρσες απόψε στις 20:00

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα μας υποδέχονται την Παρασκευή 15/4 στο Τι Φάση με πολλές φάρσες που σκαρώνουν με τους ειδικά επιλεγμένους για αυτό το σκοπό συνεργούς τους στα γυρίσματα της εκπομπής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Καλεσμένος στην Super Κατερίνα ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη, και αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ μεταξύ άλλων πρόσφερε και μία μικρή γεύση από το τι θα δούμε απόψε.

Τι θα δούμε απόψε στο Τι Φάση;

Ο Γιάννης ζητά από τον αδερφό του να μοιράσουν φυλλάδια στους πελάτες με τη θεωρία περί επίπεδης γης, η Άννα προσφέρει στη δασκάλα της μια πλαστική επέμβαση διότι πιστεύει ότι η μύτη της χρειάζεται διόρθωση, η Μαργαρίτα αδειάζει επάνω της ένα μπουκάλι ταλκ θέλοντας να δείξει πως μοιάζουν τα φαντάσματα, ενώ η Σοφία παραγγέλνει καφέ και αυγό για να φτιάξει μάσκα ενυδάτωσης νυχιών.

Αυτό είναι το σημείο που είδε την πρεμιέρα του Τι φάση - Aπίστευτο και όμως αληθινό!

Η μεγάλη πρεμιέρα του Τι Φάση, με παρουσιαστές στα backstages ουσιαστικά, τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα πήγε πάρα πολύ καλά με το κοινό να περιμένει πως και πως το δεύτερο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή 3/4.

Ο εκκεντρικός και πάντα χαμογελαστός τραγουδιστής είναι γνωστό πως απουσιάζει για συναυλίες αυτήν την περίοδο, ωστόσο δε γινόταν να μην δει τα πρώτα πλάνα από την πιο ευχάριστη εκπομπή, που έχει ίσως συμμετάσχει ποτέ.

Έτσι λοιπόν, με ένα insta story μας έδειξε πως ενώ μεταφερόταν με ένα βανάκι και όλο το team από την Νέα Υόρκη προς τη Βοστόνη, εκείνος δε δίστασε να βγάλει το tablet του και να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο με την Ελλάδα την πρεμιέρα.