MasterChef 6: «Ο Νικήτας το πηγαίνει φούστα μπλούζα...» - Απίστευτα "καρφιά" από τον Μπόμπαινα

Όχι θα τον άφηνε...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Ο Νικήτας το πηγαίνει φούστα μπλούζα...» - Απίστευτα

Η Κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της στην ομαδική δοκιμασία βρέθηκε στο σημερινό (15/4) επεισόδιο του MasterChef 6 σε διαδικασία ψηφοφορίας. Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε έντονα ήταν ο Νικήτας, ο οποίος μάλιστα μπήκε στο στόχαστρο του Δημήτρη Ταϊρίδη.

Ο Μπόμπαινας, δεν αφήνει ποτέ τίποτα ασχολίαστο και έτσι θέλησε να πει πως ο Νικήτας είναι ένας μάγειρας που έχει έρθει διαβασμένος στο παιχνίδι και έχει υπολογίσει το κάθε βήμα του.

Το καρφί του Μπόμπαινα για τον Νικήτα στο MasterChef 6

«O Νικήτας είναι εξαιρετικός μάγειρας αλλά λίγο φούστα μπλούζα. Έχει έτοιμες συνταγές στη φαρέτρα του και ξέρει τι βγάζει σε κάθε δοκιμασία… Γενικά θέλει λίγη φαντασία για να πάει παρακάτω.

Καλή η στρατηγική κι ομαδούλες αλλά θα σπάσουν. Ο Νικήτας έκανε ένα ρόλο και λέει δεν μαγειρεύω για την ασυλία, πράγμα που έχει γίνει από δύο προηγούμενους παίκτες του MasterChef κι είναι πολύ καλά διαβασμένο το σενάριο για να το παρουσιάσει τηλεοπτικά. Θα πρέπει να το εξελίξεις και να μην πηγαίνεις φούστα μπλούζα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Λορέντζος μιλά πρώτη φορά για τον λόγο που ήθελε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό

Ο Σταύρος Λορέντζος, ο αγαπητός παίκτης που πέρασε φέτος από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef 6, έχοντας πλέον αποχωρίσει από το παιχνίδι, μιλά στο MYTV και αποκαλύπτει για την αγάπη του για την μαγειρική αλλά και για τον λόγο που ήθελε να αποχωρίσει από το παιχνίδι.

Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον και πήρατε την απόφαση να δηλώσετε συμμετοχή στο MasterChef;

Αφενός η αγάπη μου για τη μαγειρική και το γεγονός ότι γνώριζα πως θα μάθαινα πολλά δίπλα σε κορυφαίους σεφ της χώρας αφετέρου το χρηματικό έπαθλο και ο τίτλος του «MasterChef» θα με διευκόλυναν να κάνω το επόμενο επαγγελματικό βήμα μου.

Υπήρξε κάτι που να σας δυσκόλεψε κατά την παραμονή σας στον διαγωνισμό μαγειρικής;

Υπήρχε κάτι οξύμωρο καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στον διαγωνισμό. Αυτό ήταν το ότι έλαβα μέρος σε αυτόν για να εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για την κόρη μου, αλλά ταυτόχρονα αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να είμαι μακριά της, κάτι που μου ήταν πολύ δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασε λεπτό που να μην την είχα στο μυαλό μου.

Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή που βιώσατε;

Αναμφισβήτητα, η μονομαχία αποχώρησης απέναντι σε δύο, καλούς μου φίλους, τον Πέτρο και τον Νικήτα, η οποία και κατέληξε στην αποχώρηση του πρώτου... Στεναχωρήθηκα πολύ τότε, γιατί έχασα τον καλύτερο μου φίλο από το παιχνίδι.

Ποια δοκιμασία του διαγωνισμού απολαμβάνατε περισσότερο;

Όσο παράδοξο και να ακουστεί, απολάμβανα περισσότερο τις δοκιμασίες αποχώρησης γιατί έπρεπε να μάθεις μέσα σε λίγα λεπτά καινούργιες τεχνικές. Επίσης, το συναίσθημα ότι μπορούσε να ήταν η τελευταία σου μέρα στον διαγωνισμό ήταν πρωτόγνωρο και γεμάτο αδρεναλίνη!

Στην τελευταία σας δοκιμασία, δηλώσατε στους τρεις κριτές πως θέλατε να αποχωρήσετε. Για ποιο λόγο;

Είναι κάτι που δεν έχω αναφέρει μέχρι στιγμής, καθώς δεν ήθελα να φανεί ως δικαιολογία, αλλά πέρα από το γεγονός ότι μου είχαν λείψει η κόρη μου και η οικογένεια μου, μου παρουσιάστηκε κι ένα πρόβλημα υγείας τις τελευταίες εβδομάδες μου στο παιχνίδι, το οποίο δεν μοιράστηκα με την παραγωγή και ήθελα να βγω εκτός σπιτιού για να το ψάξω περισσότερο. Ευτυχώς είναι κάτι για το οποίο τώρα ακολουθώ θεραπεία και δεν είναι ανησυχητικό. Ωστόσο, μου στοίχισε πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς στις δοκιμασίες δεν μπορούσα πλέον να συγκεντρωθώ 100% στη μαγειρική μου κι έτσι έφτασα στο σημείο να πω ότι «πρέπει να είμαι ο μόνος που χαίρεται που αποχωρεί».

Έχετε μετανιώσει για κάτι;

Στον διαγωνισμό δεν μετάνιωσα για τίποτα. Έκανα φίλους, έζησα μια μοναδική εμπειρία και το όνειρο κάθε μάγειρα: να υλοποιεί τις πιο τρελές ιδέες του για φαγητό, με άπειρα υλικά, χωρίς κόστος και χωρίς να χρειάζεται να κάνει και λάντζα στο τέλος της ημέρας!