Eλλάδα έχεις ταλέντο: Με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος - Χειροκρότησε με την ψυχή του την διαγωνιζόμενη

«Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eλλάδα έχεις ταλέντο: Με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος - Χειροκρότησε με την ψυχή του την διαγωνιζόμενη

Ο τρίτος ημιτελικός του Ελλάδα έχεις Ταλέντο έκρυβε όπως φαίνεται απίστευτα μεγάλες εκπλήξεις, με την διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες να κλέβει την καρδιά κοινού και κριτών, και ιδιαίτερα του Τάκη Ζαχαράτου.

Η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε τον Τάκη Ζαχαράτο

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες είχε ήδη εντυπωσιάσει από την οντισιόν της και πιο πολύ από όλους τον Τάκη Ζαχαράτο. Η ίδια είχε αφηγηθεί την προηγούμενη φορά την ιστορία της, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής και ότι στην ουσία είναι αυτοδίδακτη και προσπαθεί μόνη της να προχωρήσει μπροστά και να κάνει καριέρα.

Μετά από την εμφάνισή της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα πήγαν καλά, μιας και άκουγε το κοινό και τους κριτές να την χειροκροτούν. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, μόλις την είδαν να ξεσπά σε κλάματα, της είπαν χαρακτηριστικά: «Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή».

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες που κέρδισε τους κριτές

«Είναι σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να...»

O Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 16/3 στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Ο κωμικός ανέφερε μεταξύ άλλων στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως παρά τα συλλυπητήρια που του στέλνει ο κόσμος για την κηδεία, εξαιτίας της τεράστιας αδυναμίας που είχε στον πατέρα του, η τελετή ήταν για αυτόν σαν μια γιορτή αγάπης.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε ότι: «Ήταν άρρωστος καιρό, είχε μία φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το Αλτσχάιμερ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Είναι σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτά λες και είσαι άγνωστος. Θέλει πολύ δύναμη για να το αντέξεις αυτό, είναι πολύ σκληρό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν μαζί με τα αδέρφια μου αυτές τις δύσκολες στιγμές και καταλάβαμε τι αρχές έχουμε πάρει και πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πόσο κουβαλάμε τα καλά των γονιών μου.»!

Τέλος ο κωμικός σημείωσε ότι ο πατέρας του, πέθανε από κορωνοϊό παρόλο που είχε κάνει και τις τρεις δόσεις αλλά ήταν ήδη πολύ άσχημα με την υγεία του.