Σέρρες: Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη επιδοτείται από τον νόμο Κρέτσου - Τα νούμερα ζαλίζουν

Ξεπερνάει κάθε φαντασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σέρρες: Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη επιδοτείται από τον νόμο Κρέτσου - Τα νούμερα ζαλίζουν

Την Τρίτη 12 Απριλίου έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η οποία μεταδίδεται από τη νέα τηλεοπτική υπηρεσία του ΑΝΤ1+. Πολλά έχουν γίνει γνωστά για αυτή τη σειρά, ενώ ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, είναι τόσο ενθουσιασμένος που παρευρέθηκε στη παρουσίαση με πατερίτσες και γύψο. (Δείτε φωτογραφίες εδώ).

Πόση επιδότηση δίνεται στη σειρά Σέρρες;

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το γεγονός ότι η εν λόγω σειρά θα ενισχυθεί από τον ν. 4487/2022. Δηλαδή το νομοσχέδιο αυτό καλύπτει δέκα επεισόδια με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 960.000 ευρώ και επιδότηση (40%) που ανέρχεται στα 384.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τη σειρά διεκδικούσε η ΕΡΤ, η οποία φιλοξένησε για τον λόγο αυτό και τον κύκλο αθλητικών εκπομπών του Γιώργου Καπουτζίδη «Προς το Τόκυο», για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι, αλλά και το Mega.

Εκτός αυτών η ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να του αναθέσει –αμισθί– εκ νέου τον σχολιασμό του τελικού της Eurovision 2022.

Οι πρώτες σκηνές της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη με τον Πάνο Νάτση

Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο, μετά από τροχαίο με την μηχανή.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Πάνος Νάτσης είναι εξαιρετικός στη νέα σειρά, η οποία μας ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που θα αγγίξει το ελληνικό κοινό.

Στις «ΣΕΡΡΕΣ», ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.