Γη της Ελιάς: Νέα μάχη στους Βρεττάκους - Στα μαχαίρια ξανά η οικογένεια

Έπαθε σοκ η Δανάη Μπάρκα με το spoiler

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Νέα μάχη στους Βρεττάκους - Στα μαχαίρια ξανά η οικογένεια

Μπορεί η οικογένεια Βρεττάκου να βρήκε μία κοινή γραμμή στο μοίρασμα της περιουσίας με την παρέμβαση της Αθηνάς, ωστόσο δεν αργούν να έρθουν οι νέες εντάσεις στη Γη της Ελιάς, οι οποίες αυτή τη φορά θα έχουν στο επίκεντρό τους την Αντιγόνη.

Σε λίγο καιρό λοιπόν πρόκειται να αποκαλυφθεί, μετά την έρευνα που έκανε ο ντετέκτιβ του Μάνου, πως η Αντιγόνη έχει παιδί. Ο Ισίδωρος και ο γιος του δε θα μπορέσουν να διαχειριστούν αυτή την προδοσία, ωστόσο η Μυρτάλη και η Ιουλία θα αγκαλιάσουν την Αντιγόνη.

Και κάπως έτσι, οι ισορροπίες στην ισχυρή οικογένεια πρόκειται να ξεκινήσουν για ακόμη μία φορά.

Το νέο spoiler για τη Γη της Ελιάς

Δυσάρεστες εξελίξεις στην Γη της Ελιάς

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στην σειρά Γη της ελιάς, που έχει μπει κι ένα νέο πρόσωπο, με την εκπομπή "Πάμε Δανάη" να αποκαλύπτει το πρωί της Δευτέρας 18/4 ένα σοκαριστικό spoiler για τις εξελίξεις, που θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό.

"Στα άκρα θα φτάσει η κατάσταση με το διαζύγιο μεταξύ του Στάθη και της Αρετής. Ο Στάθης για να ξεχαστεί φεύγει ένα ταξίδι, μία ερωτική απόδραση με την Εύα στην Αθήνα. Περνάνε καλά αλλά ο Στάθης έχει το μυαλό του στις καταστάσεις που υπάρχουν πίσω στην Μάνη, γιατί ως γνωστών, Αρετή και Στέφανος θέλουν να τον αφήσουν απένταρο, να φύγει από αυτό το γάμο χωρίς ούτε ένα ευρώ.

Παράλληλα, η Βασιλική θα καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα της, πράγμα που θα την φέρει σε μεγάλη ρήξη με την υπόλοιπη οικογένεια. Εν το μεταξύ η Αρετή μαθαίνει για την ερωτική απόδραση του Στάθη και της Εύας στην Αθήνα, γίνεται έξαλλη και θα δούμε με ποιον τρόπο θα... τον εκδικηθεί."