Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler - Ποιος επιστρέφει στη σειρά;

Σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler - Ποιος επιστρέφει στη σειρά;

Ο Μανούσος Μανουσάκης έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με το κανάλι Open για την συνέχεια της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι". Στο νέο κύκλο θα υπάρξουν 35 επεισόδια και ο σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει το ρεπεράζ, ώστε να βρει τις κατάλληλς τοποθεσίες για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν άμεσα.

Το spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι"

Στον νέο κύκλο επιστρέφει η Αναστασία Παντούση που υποδύεται την Ιφιγένεια (δείτε εδώ πως ήταν 4 μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων), η οποία είναι η μόνη που επιβίωσε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, ενώ υπάρχει και μια έκπληξη.

Ο χαμένος πατέρας της Ιφιγένειας, που είχε θεωρηθεί νεκρός μετά τη σφαγή, ζει και ψάχνει να βρει την κόρη του. Ένα επιπλέον spoil, αφορά μία ακόμη επιστροφή στη σειρά από ένα πρόσωπο από το αρχικό καστ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Κωνσταντίνος Καζάκος

«Ειλικρινά δεν έπαιζα εκείνη την ώρα...» - Ο Στέφανος Κυριακίδης συγκλονίζει για τον ρόλο του στη σειρά

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show είδαμε και τον πρώην πρωταγωνιστή από το κόκκινο ποτάμι, τον Στέφανου Κυριακίδη να μιλάει με πολύ βαθιά συγκίνηση για το ρόλο του στο πολύ πετυχημένο σίριαλ.

Ο ηθοποιός απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για το ρόλο του αυτό, ωστόσο ο ήρωας του δεν είχε καλό τέλος με τον μητροπολίτη, που υποδυόταν να πεθαίνει. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ευσυγκίνητο άνθρωπο, που ακόμα και για έναν ρόλο λύγισε μιλώντας στον παρουσιαστή του late night show.

«Στην σκηνή που με χτυπάνε στο Κόκκινο Ποτάμι γέμισα μώλωπες. Ο Μανουσάκης μου πρότεινε να μου βάλουν προστατευτικά. Όταν άρχισε το βασανιστήριο ανέβαινα μια ανηφόρα 80 μέτρων και με δέρνουνε δέκα, φεύγει το προστατευτικό και δεν σταμάτησα ποτέ γιατί εκείνη την ώρα ζούσαν άλλες μνήμες. Αγριέψαν τόσο πολύ τα παιδιά γιατί τους είπε ο Μανουσάκης ότι έπρεπε να έχουν μίσος. Ήταν ένα πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει στην τηλεόραση».

Και με δάκρυα στα μάτια τόνισε: «Συγκινήθηκα. Βλέποντας το μαρτύριο αυτού του ανθρώπου. Η τελευταία κουβέντα που βγήκε από το στόμα αυτού του ανθρώπου είναι “αδέλφια μου”. Ειλικρινά δεν έπαιζα εκείνη την ώρα».