"Έσκασε" η ανακοίνωση για το The 2night show από τον ΑΝΤ1

Ποιους καλεσμένους θα δούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» η Ζήνα Κουτσελίνη, σειρά έχουν να βρεθούν οι νέοι καλεσμένοι οι οποίοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απόψε στις 24:00, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 υποδέχεται τον Σπύρο Νικολαΐδη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο νεαρός ηθοποιός μοιράζεται την άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή του, τις σπουδές στις Σέρρες, το modeling, τη διάκριση σε ανδρικά καλλιστεία, τον πρωταθλητισμό στο kick boxing, τη ζωή του στο Λος Άντζελες και την πασαρέλα του διάσημου Michael Costello, αλλά και το «κυνήγι» της επιτυχίας στην υποκριτική.

Πόσο κοντά έφτασε στο να πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλή σειρά του Netflix; Πώς τον «ανακάλυψε» ο Ανδρέας Γεωργίου; Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Bachelor»; Τέλος, μιλάει με θαυμασμό για την Άντζελα Γκερέκου και εξηγεί γιατί τον ενθουσιάζει ο χαρακτήρας του ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Γη της Ελιάς».

Ο Γρηγόρης υποδέχεται και τον Σώτη Βολάνη, στο «The 2Night Show». O αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, έρχεται με νέο τραγούδι και πολλή διάθεση, να μοιραστεί όσα έζησε τα τελευταία χρόνια, μακριά από την πίστα. Περιγράφει τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, λόγω κορωνοϊού, την απόλυτη απομόνωση από τους αγαπημένους του και τις εικόνες που δεν μπορεί να ξεχάσει.

Τι συνέβη όταν ανέβηκε στην πίστα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια αποχής; Δηλώνει ερωτευμένος, μας συστήνει την αγαπημένη του Μαρία και μιλάει με ενθουσιασμό για την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα. Τέλος, μαζί με τους μουσικούς του, αλλάζει το «σκηνικό», ξεσηκώνει τον Γρηγόρη και τους συνεργάτες της εκπομπής και μαζί τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αποψινό τρέιλερ του «The 2night show»

«Να σωπάσουμε και...» - Ο Αρναούτογλου συγκινεί με το μήνυμά του για τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφο και της οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και με αφορμή τις δυσκολίες που εξήγησε ότι αντιμετώπισαν ως ομοφυλόφιλο ζευγάρι να υιοθετήσουν παιδί, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη επάνω στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ως πατέρας και ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει όλα τα συναισθήματα του να έχεις ένα παιδί και τον ρόλο που αυτό παίζει στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς οφείλει να γίνεται προτεραιότητά του. Βλέποντας και όσα συμβαίνουν με την τραγωδία στην Πάτρα και τα άτυχα κορίτσια, ο Γρηγόρης τόνισε πως καμία σχέση δεν θεωρεί ότι έχει η ομοφυλοφιλία, εν τέλει, με την ευτυχία ενός παιδιού.

«Μετά από όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό -ξέρεις για ποια ιστορία μιλάω, αυτή που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο, προχτές ακούσαμε κάτι άλλο- λέω ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες είναι ευτυχισμένα;

Αν μου δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, ότι δεν θα τα πειράξει κανείς, δεν θα ασκηθεί βία τότε να πει την άποψή του (για τις ομόφυλες οικογένειες). Αλλιώς καλύτερα να σωπάσουμε και να δούμε το αποτέλεσμα πώς μεγαλώνουν τα παιδιά από κάθε οικογένεια», είπε ο παρουσιαστής.