«Σας την έφερα γατάκια» - Ο Μπόμπαινας τρολάρει τους κριτές στο MasterChef

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σας την έφερα γατάκια» - Ο Μπόμπαινας τρολάρει τους κριτές στο MasterChef

Η σημερινή νίκη των Κόκκινων οδήγησαν τους Μπλε σε μια ακόμα δοκιμασία ασυλίας, όπου οι παίκτες συναγωνίζονται για να κερδίσουν όχι απλά μια θέση στο MasterChef, αλλά και μία θέση στην τελική 10αδα. Μετά την οριακή ήττα τους, οι Μπλε έπρεπε να μαγειρέψουν σε μόλις 30 λεπτά.

Του την έφερε ο Μπόμπαινας;

Συγκεκριμένα η δοκιμασία όριζε πως οι 5 παίκτες θα έπρεπε να κάνουν 2 μακαρονάδες, επιλέγοντας ανάμεσα στις σάλτσες pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές σε μόλις 30 λεπτά.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης και πιο συγκεκριμένα η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να παρουσιάσει τα πιάτα του, μας θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Πιο συγκεκριμένα, η μια του μακαρονάδα ήταν αρκετά καυτερή, με αποτέλεσμα να κάψει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ σε εκείνη με τις ελιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ένα κουκούτσι.

Σε δηλώσεις του Μπόμπαινα στην κάμερα, ο ίδιος έβαλε τα γέλια και είπε «Το ζήσαμε και αυτό, σας την έφερα γατάκια».

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα πριν δήλωνε στις κάμερες ότι σκοπεύει να σαμποτάρει ο ίδιος τα πιάτα του γιατί το σωστό είναι να βρεθεί στον τάκο.

To Twitter "δίκασε" τη Μαργαρίτα ως αρχηγό στην δοκιμασία - Έδωσαν ρεσιτάλ οι χρήστες

Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef την Τετάρτη 27/4 από ότι φαίνεται πολλά ήταν εκείνα που κέντρισαν την προσοχή παικτών και κοινού, όπως το επίσημο ντύσιμο με την ιταλική φινέτσα στο look των κριτών, όμως την τιμητική της στο Twitter είχε η Ελισάβετ, καθώς πήρε φωτιά η πλατφόρμα από τα σχόλια των χρηστών για εκείνη.

Η έκπληξη της βραδιάς πράγματι, ήταν η επιλογή ως αρχηγού της Ελισάβετ, η οποία έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της, όχι τόσο κολακευτική και το Twitter ήταν εκεί και της άσκησε σκληρή κριτική. Η παίκτρια ωστόσο είπε από την αρχή της δοκιμασίας, πως αν χάσουν θα τεθεί αυτόματα ως αρχηγός υποψήφια. Μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη.