ALPHA: "Έσκασε" η ανακοίνωση για την εκπομπή Τι Φάση με τον Τσαλίκη και την Νικόλιζα

Όσα θα δούμε απόψε 29/4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA:

«Τ! φάση;» απόψε στις 21:00 και τα γέλια δε σταματούν! Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα αναζητούν τα υποψήφια «θύματά τους» και ετοιμάζουν τρελές φάρσες. Βρίσκουν τους συνεργούς τους και το παιχνίδι αρχίζει, με το twitter να παίρνει φωτιά σε κάθε επεισόδιο.

Χαμός θα γίνει στο αποψινό 29/4 Τι Φάση

Η Εβελίνα παίζει φυσαρμόνικα και τραγουδά ένα νανούρισμα. Ο Γιώργος αφήνει την κοπέλα του και πηγαίνει να πάρει έναν υπνάκο στο διπλανό τραπέζι. Η Ιωάννα αποφασίζει να κάνει λίπασμα τα pancakes που έχουν παραγγείλει.

Και η Βιβή βάφει μπλε τον κολλητό της για να τον κάνει στρουμφάκι! Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις σε αυτές τις αλλόκοτες συμπεριφορές; Και μετά από όλα αυτά, ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τα 3000€;

Εβελίνα Νικόλιζα: «Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον Γιώργο Τσαλίκη»

Το πρωί της Τρίτης 19/4 μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζει με τον Γιώργο Τσαλίκη μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχει σημειώσει καλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χαρίσει άπλετο γέλιο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και με την εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζουμε με τον Γιώργο Τσαλίκη που είναι μια καινούργια εκπομπή και είχαμε άγχος για το πως θα πάει αλλά προς το παρόν αισθάνομαι ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».