X-Factor: Η παίκτρια που ξεσήκωσε τους κριτές στο σημερινό (29/4) Chair Challenge

Σηκώθηκαν και χόρευαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Η παίκτρια που ξεσήκωσε τους κριτές στο σημερινό (29/4) Chair Challenge

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor, ήταν η ημέρα του Μιχάλη Κουϊνέλη για το Chair Challenge, ενώ χθες αποφάσιζε η Μαρίζα Ρίζου, και κάποιοι παίκτες κατάφεραν να τον εντυπωσιάσουν και να αποκτήσουν μία θέση στην πολυπόθητη καρέκλα.

Η παίκτρια που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή στο σημερινό (29/4) Chair Challenge του X-Factor

Μία, όμως παίκτρια, κατάφερε να ξεσηκώσει όλους τους κριτές και τους έκανε να σηκωθούν πραγματικά από τις θέσεις τους και να χορέψουν. Ο λόγος για την Ιόλη Πενταρά, που άφησε άφωνο ολόκληρο το πλατό.

Διαγωνιζόμενος που είχε "ξετρελάνει" τον Μάστορα πέρασε και άρχισε να χοροπηδά από χαρά

Το βράδυ του Σαββάτου 16/4 η διαδικασία του bootcamp στο X-Factor έδειξε να είναι αρκετά δύσκολη για κάποιους, οι οποίοι ανυπομονούσαν να μάθουν το αποτέλεσμα και το αν πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ υπήρχαν ορισμένοι που δυσανασχέτησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι παίκτες, που είχαμε δει στις οντισιόν έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στην διαδικασία των chair challenge. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, ο μουσικός παραγωγός που είχε "ξετρελάνει" τον Χρήστο Μάστορα από την οντισιόν του.

Ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε στους κριτές, είχε έρθει με μια τραγουδίστρια, ενώ εκείνος τους εντυπωσίασε και πάλι με το ενδιαφέρον εγχείρημά του. Η ανατρεπτική ματιά του νεαρού καλλιτέχνη γύρω από γνωστά κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής ήταν κάτι που ενθουσίασε τους κριτές του X-Factor, με αποτέλεσμα να του δώσουν το «ναι» για μια ακόμα πρόκριση.

Ο ίδιος δεν το πίστευε ενώ όταν έφυγε από το πλατό, ξεκίνησε να χοροπηδάει μαζί με την τραγουδίστρια.