Σκοτεινή Θάλασσα: Η αναδρομή στην ημέρα εξαφάνισης της Άννας θα ''ταράξει'' τα νερά

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Τρίτης 3/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σκοτεινή Θάλασσα: Η αναδρομή στην ημέρα εξαφάνισης της Άννας θα ''ταράξει'' τα νερά

Οι εξελίξεις για τη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα αναμένεται να είναι συγκλονιστικές και για το επεισόδιο της Τρίτης 3/5 μιας και το μυστήριο, που εκτυλίσσεται στο σίριαλ δεν έχει τελειωμό. Μάλιστα, οι κατηγορίες και οι ανακρίσεις σε βάρος του Μιχάλη είναι κάτι που συνέβη και πρόκειται να ξανασυμβεί, αφού στο σημερινό επεισόδιο θα γίνει μια αναδρομή στη μέρα, που εξαφανίστηκε η Άννα.

Οι εξελίξεις για την Σκοτεινή Θάλασσα στο επεισόδιο της Τρίτης 3/5

Μεταφερόμαστε με ένα flashback στην ημέρα της εξαφάνισης της Άννας: Η Άννα πηγαίνει στον δικηγόρο Σιδηρόπουλο με σκοπό να κάνει αγωγή εναντίον της εταιρείας και να διεκδικήσει την πατέντα του φαρμάκου. Φεύγοντας, αφήνει στον Σιδηρόπουλο ένα στικάκι με κάποια αρχεία που στοιχειοθετούν ξέπλυμα χρήματος της εταιρείας Δελλή, και του ζητά να το δημοσιοποιήσει σε περίπτωση που πάθει κάποιο «ατύχημα».

Παράλληλα, ο Χρήστος συζητά με τον Μιχάλη για τον χωρισμό του με την Άννα. Ο Μιχάλης τον συμβουλεύει να επιμείνει. Το βράδυ γίνεται η μεγάλη εκδήλωση για τη συμφωνία με τους Γάλλους. Η Άννα σε έξαλλη κατάσταση συναντά τον Μιχάλη σε ένα κοντινό πάρκο και τον κατηγορεί για τα πάντα. Τελικά, ο Μιχάλης την κατευνάζει και την πείθει να έρθει στην εκδήλωση.

Εκεί η Άννα έρχεται σε σύγκρουση με όλους: τον Χρήστο, την οικογένειά της, την Ξένια. Όταν φεύγει, ο Χρήστος, που έχει μεθύσει, την ακολουθεί και καυγαδίζουν άγρια. Ο Χρήστος επιστρέφει στην εκδήλωση. Η Άννα φεύγει με το αυτοκίνητό της. Κάποιος την παρακολουθεί.

Οι εξελίξεις της σειράς για το επεισόδιο της Τετάρτης 9/5 (29επ)

H Σμαρώ και ο Χρήστος μαθαίνουν ότι έχει δοθεί εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για την ανακάλυψη του πτώματος της Άννας. Ο Σάκης και ο Βλάσης πηγαίνουν με άγριες διαθέσεις στον Λεωνίδα, θεωρώντας ότι συνδέεται με την εξαφάνιση του Ζήση και της Έλλης. Η Ξένια επισκέπτεται τον Σάββα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Μιχάλη.

Σκοτεινή Θάλασσα

Η Ροδιά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Ο Ζήσης με την Έλλη και τον Νίκο κρύβονται στο σπίτι του Θοδωρή, ενός παλιού συμπαίχτη του πρώτου. Η Όλγα καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Θοδωρή με τη βοήθεια της Λιάνας, όμως ο Σάκης παραμονεύει, κι έτσι μαθαίνει πού κρύβονται ο Ζήσης και η Έλλη.

Ο Ηρακλής ανακοινώνει στην οικογένεια ότι οι Γάλλοι έρχονται με επίσημη πρόταση για συνολική εξαγορά της εταιρείας. Ο Λεωνίδας παρουσιάζει στην Αιμιλία και τη Σμαρώ ένα βίντεο που ενοχοποιεί τον Σάκη και τον Βλάση για τη δολοφονία του Ρώσου. Τα πρωτοπαλίκαρα του Σάκη εντοπίζουν τον Ζήση, την Έλλη και
τον Νίκο, που καταφέρνουν να ξεφύγουν. Ο Ζήσης επικοινωνεί με τον Χρήστο και του αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό. Ο Θεμιστοκλής, ο Ηρακλής και η Ξένια πηγαίνουν στο ραντεβού με τους Γάλλους, όπου τους περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.