X-Factor: Η ώρα της επιλογής πλησιάζει για τον Στέλιο Ρόκκο

Το Chair Challenge συνεχίζεται την Πέμπτη 5/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Η ώρα της επιλογής πλησιάζει για τον Στέλιο Ρόκκο

Με νέο επεισόδιο έρχεται το «X-Factor» και οι ανατροπές που θα έρθουν θα είναι συγκλονιστικές, ωστόσο, μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο εδώ. Η κρίσιμη φάση του chair challenge συνεχίζεται και οι παίκτες είναι έτοιμοι για όλα. Κάποιοι από αυτούς θα χάσουν την ευκαιρία που τόσο θέλουν για να φτάσουν ψηλά, ενώ άλλοι θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στα live.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο X-Factor την Πέμπτη 5/5

Η ώρα των δύσκολων αποφάσεων και επιλογών φτάνει και για τον Στέλιο Ρόκκο. Την Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 22:00 στο MEGA, ο κριτής καλείται να επιλέξει τους τέσσερις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του (σόλο ή γκρουπ) που θα περάσουν στα lives του «X Factor».

Η ομάδα του Στέλιου Ρόκκου αποτελείται από τους: Θάνο Λάμπρου, Έλενα Παναγιωτίδου, Λίνα Αλατζίδου, Γιώργο Κοτσαρίδη, Faith Pandac, Σοφία Σαλβαρίδου, Κριστιάνα Χατζοπούλου, Δέσποινα Λεοντή, Oceandvst και Decho.

Ποιοι διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου διαθέτουν τον παράγοντα Χ;

Το απρόβλεπτο και ανατρεπτικό chair challenge παρουσιάζει με την αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το chair challenge συνεχίζεται στο «X Factor»!

Η παίκτρια του My style rocks τραγούδησε και κατέπληξε τον Στέλιο Ρόκκο

H Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks, από όπου τη γνωρίσαμε να πάει στο X-Factor διεκδικώντας μια θέση στο talent show. Η γυναίκα τραγούδησε το μυστικέ μου έρωτα και έτσι κατάφερε να αποσπάσει τα ''ναι'' με πρώτο και καλύτερο του Ρόκκου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Σοφία εκτός του τραγουδιού έδωσε και ένα ηχηρό μήνυμα μιας και είναι μανούλα και είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη και αυτή την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους» δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής στο X Factor