Κάτι Ξαναψήνεται: «Ήταν λίγο αμήχανο για όλους» - Ήρθαν σε άβολη θέση οι παίκτες με το επικό περιστατικό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: «Ήταν λίγο αμήχανο για όλους» - Ήρθαν σε άβολη θέση οι παίκτες με το επικό περιστατικό

Την μαγειρική εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» όπου παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς μιας και το επεισόδιο της Τρίτης 4/5 ήταν ανατρεπτικό τους συμμετέχοντες καθώς ένας τους έλειπε.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν η σειρά της Άννας να γίνει η οικοδέσποινα ωστόσο ο Χρήστος δεν βρέθηκε χωρίς να έχει από την άλλη κάποιο σημαντικό λόγο. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σαν λίγοι δεν είστε; Είμαστε μια ανατρεπτική εκπομπή, συμβαίνει κι αυτό και θα το διαχειριστούμε.»

Σε άλλο σημείο συνέχισε: «Κάπως διαφορετικά κι αναπάντεχα εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα. Πρωτόγνωρη κι είναι ακόμα Τρίτη. Ήταν λίγο αμήχανο για όλους αυτό που συνέβη, η απουσία του Χρήστου και χωρίς σοβαρή δικαιολογία. Θεωρώ ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι ένας διαγωνισμός». (Δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν)

Το επικό περιστατικό στο "Κάτι Ξαναψήνεται"

"Λύγισε" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την παίκτρια από την Αφρική - Η αποθέωση της στο Twitter

Άλλη μια εβδομάδα έκλεισε με ένα επεισόδιο του «Κάτι Ξαναψήνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο 18/3 σειρά να μαγειρέψει, είχε η εγκυμονούσα Κατερίνα από την Αφρική. (Δείτε επίσης τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει)

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία με τον σύζυγό της, την ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική. Έτσι λοιπόν, μόλις τελείωσε και με τα τρία πιάτα της, σειρά είχε η ανακοίνωση με τις βαθμολογίες της εβδομάδας, από τις οποίες θα έβγαινε ο νικητής.

Βέβαια, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έφερε δάκρυα συγκίνησης στην εγκυμονούσα Κατερίνα, αφού κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του Κάτι Ξαναψήνεται. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "λύγισε" φανερά μιας και δεν μπορούσε να κρατήσει την συγκίνησή της.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter βλέποντας την συγκινητική στιγμή δεν δίστασαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπου εμείς σας συγκεντρώσαμε.